Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ancheta parlamentara pentru alegerile din 2009 merge mai departe

Antena3 Antena3,
Ancheta parlamentara pentru alegerile din 2009 merge mai departe

Parlamentarii nu renunta la ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009. Presedintele Comisiei juridice din Camera Deputatilor, Eugen Nicolicea, a anuntat, marti, ca parlamentarii vor continua demersurile,. continuă pe Antena3

Reactia lui Dan Andronic, dupa ce Parchetul a deschis dosar penal pentru alegerile din 2009: Spun ce stiu

Jurnalistul Dan Andronic a declarat, luni, la un post de televiziune, ca daca va fi chemat la audieri in dosarul penal in rem deschis de catre Parchetul General pentru alegerile din 2009, va spune tot ce.

PSD a impus ancheta parlamentara a alegerilor din 2009, desi Parchetul General a declansat o ancheta

Majoritatea PSD-ALDE-UDMR din comisiile juridice reunite din parlament a votat infiintarea comisiei de ancheta parlamentara care vizeaza alegerile prezidentiale din 2009. Parchetul general a anuntat ca a deschis o ancheta proprie, iar un articol din Regulamentul Camerei Deputatilor prevede Parlamentul nu poate ancheta subiecte anchetate de Parchet.

Serban Nicolae, despre audierile din comisia parlamentara privind alegerile din 2009: Augustin Lazar nu este foarte lamurit cat trebuie sa vorbeasca si cat trebuie sa se abtina

Presedintele Comisiei Juridice din Senat, Serban Nicolae, l-a acuzat pe procurorul general Augustin Lazar de comportament absolut inacceptabil dupa ce acesta a afirmat ca procurorii pot fi audiati doar de alti magistrati si nu au ce cauta in comisii de genul celei parlamentare de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din 2009.

PSD nu renunta la Comisia de ancheta parlamentara privind alegerile prezidentiale din 2009, desi Parchetul General a deschis o ancheta. Ce modificari au adus in comisiile juridice

Majoritatea PSD-ALDE-UDMR din comisiile juridice reunite din parlament a votat marti infiintarea comisiei de ancheta parlamentara care vizeaza alegerile prezidentiale din 2009, in ciuda faptului ca luni parchetul general a anuntat ca a deschis o ancheta proprie, iar un articol din Regulamentul Camerei Deputatilor prevede ca o ancheta judiciara blocheaza ancheta parlamentara. Pentru a evita aceasta situatie, presedintele Comisiei Juridice din Camera Deputatilor Eugen Nicolicea a propus un amendament la proiectul de constituire a comisiei, impotriva caruia s-au pronuntat cei de la USR si PNL.

Parchetul General deschide o ancheta privind alegerile din 2009: Decizia lui Augustin Lazar ar putea bloca cercetarile facute de comisia parlamentara (VIDEO)

Comisia de ancheta parlamentara privind alegerile prezidentiale din 2009 ar putea fi blocata chiar de catre Parchetul General. Ministerul Public a decis deschiderea unei anchete penale pe aceasta speta, ceea ce.

Parchetul General deschide o ancheta cu privire la alegerile din 2009. Victor Ponta: E o smecherie a lui Lazar ca sa blocheze comisia

Parchetul General deschide o ancheta cu privire la alegerile din 2009, astfel ca comisia parlamentara devine inutila. Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, luni, referitor la.

Tariceanu, despre audierea lui Kovesi in ancheta privind alegerile din 2009: Si Bill Clinton a fost audiat si nu era procurorul Statelor Unite, ci era presedintele(VIDEO)

Reactie dura a presedintelui ALDE, Calin Popescu Tariceanu, la o eventuala chemare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, la comisia parlamentara de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009. Tariceanu.

Traian Basescu, dupa ce Parchetul General a deschis dosar penal referitor la alegerile din 2009: Este clar ca a fost blocata comisia parlamentara. Este un joc

Senatorul PMP Traian Basescu a declarat luni ca prin deschiderea unui dosar penal de catre Parchetul general referitor la alegerile din 2009 ancheta parlamentara in acest caz este blocata. Stiu.

Dan Andronic, reactie dupa ancheta Parchetului General pe alegerile din 2009: Kovesi va trebui sa recunoasca ca a fost acolo si ca a discutat teme politice

Jurnalistul Dan Andronic, cel care a facut dezvaluirile despre intalnirile la varf din alegerile prezidentiale din 2009 dintre sefii unora dintre cele mai importante instutii, a reactionat.

Traian Basescu, despre ancheta Parchetului General pe alegerile din 2009: Parchetul General a facut niste jocuri pentru blocarea comisiei parlamentare (VIDEO)

Traian Basescu a reactionat luni dupa anuntul Parchetului General de demararea a unei anchete penale pe subiectul intalnirilor dezvaluite de Dan Andronic din timpul alegerilor prezidentiale din 2009. Fo.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )