Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ancheta de proportii a CNN, despre Cel mai puternic om al planetei, Vladimir Putin

Antena3 Antena3,
Ancheta de proportii a CNN, despre Cel mai puternic om al planetei, Vladimir Putin

O ancheta de proportii despre Cel mai puternic om al planetei, in persoana presedintelui rus Vladimir Putin, realizata de CNN, a fost difuzata luni, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena. continuă pe Antena3

Apple iMac Pro la WWDC 2017: cel mai puternic Mac creat vreodata a fost anuntat oficial

Apple iMac Pro este cel mai nou Mac al companiei americane si, conform oficialilor, cel mai performant sistem iesit vreodata din Cupertino. Utilizatori entuziasti de Mac sunt cei cu bugete foarte mari care reusesc sa faca bani din utilizarea unui sistem Apple activand in domenii precum editare video, design, arhitectura si nu numai. Aceiasi utilizatori [].

Cel mai spectaculos MILIARDAR al planetei vine in Romania: Are corpul plin de tatuaje, e prieten cu Ronaldo si (VIDEO)

Cel mai spectaculos miliardar al planetei, care il depaseste chiar si pe Donald Trump, faimosulGianluca Vacchi, aterizeaza saptamana aceasta in Romania, anunta Cancan. Celebrul.

Simona Halep, despre victoria din meciul cu Suarez-Navarro: Cel mai bun meci din acest an

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a afirmat ca meciul cu Carla Suarez Navarro, castigat, luni, cu 6-1, 6-1, in optimile turneului de la Roland Garros, a fost cel mai bun al sau in.

Ministrul britanic de Interne: Autorii atentatului de la Londra sunt cel mai probabil teroristi islamisti radicali

Autorii atentatului de la Londra sunt cel mai probabil teroristi islamisti radicali, a declarat duminica ministrul de Interne al Marii Britanii, Amber Rudd. Asa cum a spus si primul ministru, credem ca este vorba despre teroristi islamisti radicali si incercam sa afla mai multe despre cum s-a produs radicalizarea lor, a afirmat Amber Rudd, citat de Reuters.

Cel mai mare exercitiu NATO din 2017: Peste 4000 de militari din 9 tari vin sa LUPTE la Brasov! (FOTO, VIDEO)

Peste patru mii de militari din noua state, avand aproximativ cinci sute de mijloace tehnice, participa in aceasta perioada, la Cincu, judetul Brasov, la cel mai mare exercitiu NATO din 2017 - Noble Ju.

Simona Halep a dezvaluit cel mai ascuns secret al sau de pana acum

Simona Halep a dezvaluit cel mai ascuns secret al sau de pana acum. Jucatoarea de tenis a recunoscut ca are un talisman care ii aduce noroc. Este vorba de o banala bratara rosie. A patra.

Flota militara a Statelor Unite are cel mai modern si mai scump portavion nuclear din lume - VIDEO

Flota SUA a incorporat vineri portavionul nuclear USS Gerald R. Ford, cel mai modern si mai scump din intreaga sa flota, care poate transporta un echipaj de 4. 500 de oameni si care poate primi la bord 70.

Cel mai mare avion din lume a aparut pentru prima data in fata publicului. Cum arata acesta - VIDEO

Cel mai mare avion din lume a fost expus pentru prima data in fata publicului. Avionul va fi folosit in viitor pentru a lansa rachete in spatiu. Potrivit stirileprotv. ro, lungimea.

CEL MAI EXCENTRIC MILIONAR al planetei se distreaza in ROMANIA! (VIDEO)

Este unul dintre milionarii planetei si isi permite luxul de a fi excentric. Nu se lauda insa cu masinile si casele sale scumpe, ci cu un corp senzational la aproape 50 de ani, dar si cu miscari.

Cel mai nou si mai puternic iPad Pro are 10,5 inci si a fost anuntat la WWDC 2017

Seria Apple iPad Pro a beneficiat in sfarsit de un upgrade in cadrul WWDC 2017. Noile tablete au un ecran mai bun, cu o rama mai subtire si sunt mai usoare. Prea putini dintre noi mai fac investitii in tablete. in functie de producator si model, acestea se misca foarte bine chiar si dupa doi [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )