Libnet.ro
UNICEF

12:00

S and P Global ar putea plati 44 miliarde de dolari pentru achizitionarea Markit (WSJ)

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
S and P Global ar putea plati 44 miliarde de dolari pentru achizitionarea Markit (WSJ)

Agentia de evaluare financiara S and P Global Inc este in negocieri avansate pentru a achizitiona firma britanica IHS Markit Ltd pentru aproximativ 44 miliarde de dolari, intr-o tranzactie care ar combina doi furnizori majori de date, a anuntat duminica publicatia Wall Street Journal WSJ), citand surse din apropierea dosarului, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Proiect ASF: Soferii care fac accidente soldate cu victime ar putea plati cu 40% mai mult pentru RCA

Soferii care produc accidente cu vatamari corporale sau decese vor plati cu 40% mai mult pentru asigurarea RCA in anul urmator, potrivit unui proiect. in prezent, in astfel de situatii, cresterea este de.

Amazon, bonusuri de peste 500 de milioane de dolari pentru angajatii din prima linie

Amazon. com Inc a anuntat ca va cheltui in SUA peste 500 de milioane de dolari pentru a acorda bonusuri angajatilor din prima linie care lucreaza in perioada sarbatorilor, in contextul extinderii semnificative a comertului electronic, ca urmare a.

INFOGRAFIC Miscarile cursului de schimb ca reactie la deciziile fiscale si monetare din ultimii doi ani. La ce curs am putea plati ratele anul viitor?

Viitoarea traiectorie a leului depinde de evolutia pandemiei, evolutiile politice si necesitatea unui plan credibil de consolidare fiscala si a modului in care acesta va fi aplicat). Presupunem ca BNR va continua sa monitorizeze indeaproape piata prin controale de lichiditate sau interventii directe), tinand astfel sub control volatilitatea, arata un raport al BRD recent publicat. Ne asteptam ca BNR sa ramana confortabila cu o slabire treptata a leului in jurul a 2-3% pe an), limitand astfel impactul asupra inflatiei si mentinand sub control serviciul datoriei in valuta. Acest lucru ar duce leul spre un interval cuprins intre 4,9-5,0 lei pentru un euro, cu o medie de 4,93 si o valoare la sfarsit de an de 4,97 leieuro. Estimarea are la baza 3 ipoteze: 1) consolidare fiscala dupa alegeri, bazata in special pe imbunatatirea colectarii dar si avand in vedere ca majorarea cu 40% a pensiilor nu va avea loc, 2) mentinerea ratingului suveran al Romaniei, 3) o redresare graduala a activitatii economice, mai spune raportul citat.

Proiect ASF: Soferii care produc accidente grave ar putea plati cu 40% mai mult la polita RCA in anul urmator

Autoritatea pentru Supraveghere Financiara a lansat pentru consultare publica un proiect de completare a Normei ASF nr 202017 privind asigurarile auto din Romania. Astfel, printre alte modificari, se propune cresterea penalizarilor in cazul soferilor care provoaca accidente soldate cu vatamari corporale sau decese, acestia urmand sa plateasca cu pana la 40% mai mult pentru RCA in anul urmator.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )