Libnet.ro
UNICEF

14:45

Andra, mesaj emotionant pentru Florin Busuioc

Antena3 Antena3,
Andra, mesaj emotionant pentru Florin Busuioc

Andra a transmis un mesaj emotionant pentru Florin Busuioc pe pagina sa de Instagram, alaturi de o fotografie cu ei doi. Multa sanatate, draga Busu! Te asteptam inapoi pe ecran cu nerabdarea cu care asteptam sa. continuă pe Antena3

Oana Zavoranu, MESAJ EMOTIONANT pentru fani: Moda esti tu

Oana Zavoranu a incercat sa le ofere fanilor un sfat util si sa nu tina cont de toate parerile, ci de ceea ce important pentru organismul lor. Recent, vedeta si-a aratat dispretul pentru anumite.

Sora lui Florin Busuioc, detalii de ULTIMA ORA despre starea de sanatate a prezentatorului. Din pacate, verdictul medicilor este unul CRUNT: O RUGACIUNE i-ar prinde bine!

Sora lui Florin Busuioc vine cu detalii de ultim moment despre starea indragitului prezentator, dupa ce acesta a suferit un infarct marti seara la Craiova. Raluca Iorga a postat un mesaj emotionant in care a an.

Fiul lui Florin Busuioc, mesaj surprinzator dupa problemele lui Busu

Florin Busuioc s-a recasatorit in urma cu multi ani cu una dintre fostele sale studente, care i-a daruit doua fete superbe: Natalie, care are 14 ani si Catinca, in varsta de 9 ani. El insa mai are un baiat.

Florin Busuioc va fi transferat la Bucuresti cu un elicopter SMURD

Medicii de la Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova au decis, miercuri, transferul actorului Florin Busuioc la Institutul CC Ilisecu din Bucuresti, anunta Ministerul Sanatatii. Florin Busuioc nu a putut fi transferat la Bucuresti inca de marti seara din cauza conditiilor meteo nefavorabile, a precizat, pentru HotNews. ro, Cristina Geormaneanu, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta din Craiova.

Florin Busuioc, operat de un somer. Cine i-a salvat viata lui Busu

Florin Busuioc a fost operat de urgenta marti seara, 6 noiembrie, dupa ce a facut infarct in urma unui spectacol de teatru de la Craiova, in care a jucat. Busu a fost operat de un tanar somer care i-a salvat viata. Marti seara, actorul si prezentatorul Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic in jurul [] .

Florin Busuioc, intre viata si moarte. Busu a fost operat de urgenta. Ce a patit?

Florin Busuioc a suferit un stop cardio-respirator. Mai aicunoscut publicului sub numele Busu, acesta a fost operat in noaptea de 7 noiembrie. Florin Busu Busuioc, 56 de ani, a suferit un stop cardio-respirator in timpul unui spectacol, in Craiova in seara zilei de 6 noiembrie. Busu a fost dus de urgenta la spital. Starea actorului [] .

Ce face fiul renegat al lui Florin Busuioc in timp ce tatal sau se afla pe patul de spital

Florin Busuioc este tatal a trei copii, un baiat, Florin Jr. , din casatoria cu Marieta, si doua fete, Natalie si Catinca, din relatia cu Liliana. Florin Busuioc, insa, nu are o relatie deloc apropiata cu.

Medicul Dan Grigorescu propune modificarea legislatiei dupa cazul Florin Busuioc, pentru acordarea succesiva de competente pentru rezidenti

Medicul Dan Grigroescu, chirurg plastic si coordonator de rezidentiat, propune modificarea legislatiei dupa cazul Florin Busuioc.

Vesti proaste despre FLORIN BUSUIOC: Adio televiziune! Incredibil cine ii va lua locul

Starea de sanatate a lui Florin Busuioc este stabila dupa ce actorul a suferit marti seara un stop cardiac, in timpul unui spectacol pe care il sustinea la Filarmonica Oltenia din Craiova. Actorul in.

Din pacate, medicii au facut ANUNTUL TRIST: indragitul actor si om de televiziune FLORIN BUSUIOC...

Actorul Florin Busuioc a fost operat marti seara, in Craiova, dupa ce a facut infarct la terminarea unui spectacol in care jucase. Busu a fost operat de doi medici tineri, Eugen Tieranu si Paul Trasca,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )