Libnet.ro
UNICEF

05:30

Florin Busuioc va fi transferat la Bucuresti cu un elicopter SMURD

Hotnews Hotnews,
 Florin Busuioc va fi transferat la Bucuresti cu un elicopter SMURD

Medicii de la Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova au decis, miercuri, transferul actorului Florin Busuioc la Institutul CC Ilisecu din Bucuresti, anunta Ministerul Sanatatii. Florin Busuioc nu a putut fi transferat la Bucuresti inca de marti seara din cauza conditiilor meteo nefavorabile, a precizat, pentru HotNews. ro, Cristina Geormaneanu, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta din Craiova. continuă pe Hotnews

Florin Busuioc a suferit un infarct! Medicii l-au resuscitat de urgenta

Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic la Craiova in timpul unui spectacol. Ambulanta a ajuns la fata locului de urgenta si prezentatorul TV a fost resuscitat. Acestaeste in drum spre spital unde a.

Decizie de ULTIM MOMENT in cazul lui Florin Busuioc! Actorul, preluat de un ELICOPTER SMURD si adus DE URGENTA in Bucuresti (VIDEO)

Decizie de ultim moment in cazul actorului Florin Busuioc. Acesta a fost preluat, miercuri, de un elicopter SMURD si transferat la Bucuresti. Prezentatorul meteo va fi internat la Institutul de Urgenta pentru.

Florin Busuioc, adus de urgenta in Bucuresti cu elicopterul

Actorul Florin Busuioc va fi adus cu elicopterul SMURD la Bucuresti, urmand a fi internat, cel mai probabil, la spitalul Fundeni. Stire ain curs de.

Florin Busuioc a facut infarct pe scena. Medicii i-au salvat viata in ultimul moment!

Florin Busuioc, actorul cunoscut publicului drept Busu, cel care prezinta Meteo la Pro TV, a suferit aseara un infarct in timp ce juca intr-o piesa la Filarmonica din Craiova. Nu a putut fi transportat cu elicopterul la Bucuresti, astfel ca a fost supus operatiei de urgenta la Spitalul de Urgenta din Craiova.

Andreea Esca, iN LACRIMI la spitalul unde este internat Florin Busuioc! Care este starea prezentatorului

Andreea Esca a mers in vizita la colegul sau, Florin Busuioc, prezentatorul meteo de la Pro Tv la spital, la scurt timp dupa ce Busu a fost transferat de la spitalul din Craiova. Prezentatoarea parea distrusa.

Florin Busuioc a facut infarct la sfarsitul unui spectacol jucat la Filarmonica din Craiova. Actorul este in stare critica

Actorul Florin Busuioc a jucat intr-o piesa de teatru marti, 6 noiembrie, pe scena Filarmonicii din Craiova. La sfarsitul spectacolului i s-a facut rau. Colegii au sunat imediat la 112. Medicii de pe Ambulanta au reusit sa-l resusciteze si l-au transportat la Spitalul de Urgenta din Craiova. Actorul nu a putut fi transportat cu elicopterul la Bucuresti din cauza conditiilor nefavorabile si va fi operat la clinica de cardiologie din Craiova.

Florin Busuioc a facut infarct la sfarsitul unui spectacol jucat la Filarmonica din Craiova

Actorul Florin Busuioc a jucat intr-o piesa de teatru marti, 6 noiembrie, pe scena Filarmonicii din Craiova. La sfarsitul spectacolului i s-a facut rau. Colegii au sunat imediat la 112. Medicii de pe Ambulanta au reusit sa-l resusciteze si l-au transportat la Spitalul de Urgenta din Craiova. Actorul nu a putut fi transportat cu elicopterul la Bucuresti din cauza conditiilor nefavorabile si a fost operat la Craiova.

Elicopterul SMURD Craiova care-l transporta pe actorul Florin Busuioc in Capitala va ateriza intr-o ora

Elicopterul SMURD Craiova care-l transporta pe actorul Florin Busuioc in Capitala va ateriza intr-o ora la Detasamentul de Pompieri Morarilor, transmite Ministerul Afacerilor Interne. Busu va fi dus la Institutul National pentru Boli Cardiovasculare C. Iliescu.

UPDATE Elicopterul SMURD Craiova care-l transporta pe actorul Florin Busuioc in Capitala a aterizat

Elicopterul SMURD Craiova care-l transporta pe actorul Florin Busuioc in Capitala a aterizat la Detasamentul de Pompieri Morarilor, transmite Ministerul Afacerilor Interne. Busu va fi dus la Institutul National pentru Boli Cardiovasculare C. Iliescu.

Ce este infarctul miocardic si care sunt simptomele. Florin Busuioc a suferit unul pe 6 noiembrie

Vestea ca actorul Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic la finalul unui spectacol sustinut la Craiova a cutremurat inreaga tara. Actorul a fost transportat de urgenta la spitalul din oras pentru o interventie chirurgicala, apoi a fost transportat la Bucuresti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )