Libnet.ro
UNICEF

11:45

Sora lui Florin Busuioc, detalii de ULTIMA ORA despre starea de sanatate a prezentatorului. Din pacate, verdictul medicilor este unul CRUNT: O RUGACIUNE i-ar prinde bine!

B1 B1,
Sora lui Florin Busuioc, detalii de ULTIMA ORA despre starea de sanatate a prezentatorului. Din pacate, verdictul medicilor este unul CRUNT: O RUGACIUNE i-ar prinde bine!

Sora lui Florin Busuioc vine cu detalii de ultim moment despre starea indragitului prezentator, dupa ce acesta a suferit un infarct marti seara la Craiova. Raluca Iorga a postat un mesaj emotionant in care a an. continuă pe B1

Florin Busuioc a facut INFARCT si a fost dus de URGENTA la spital! Detalii de ULTIMA ORA despre starea de sanatate a prezentatorului

Florin Busuioc a suferit marti un stop cardio-respirator, chiar in timpul unui spectacol, actorul fiind transportat de urgenta la spital. Totul s-a petrecut pe scena, la Craiova, unde actorul juca in cadrul.

Medicul care l-a operat pe Florin Busuioc, declaratie de ultima ora

Declaratie de ultima ora facuta de medicul care l-a operat pe Florin Busuioc. Sunt un om normal care n-a facut altceva decat sa-si faca meseria, a spus medicul Eugen Tiereanu. Am.

Primaria Capitalei, anunt de ultima ora despre facturile populatiei la incalzire

Update: Dupa ce in presa a aparut informatia ca in aceasta iarna caldura pentru bucuresteni va fi mai scumpa cu 10%, Primaria Capitalei a veni cu precizari. Ca urmare a materialelor de presa care.

Starea lui Florin Busuioc este stabila deocamdata, anunta sora actorului. Lupta va fi lunga probabil

Starea actorului Florin Busuioc, operat de urgenta in cursul noptii de marti dupa ce a suferit un infarct dupa un spectacol, la Craiova, este la acest moment stabila, a anuntat sora artistului, miercuri seara, pe Facebook, ea punctand ca lupta va fi lunga, probabil.

Ultima aparitie a lui Florin Busuioc, inainte de a face infarct. La scurt timp s-a prabusit pe scena

Cu doar cateva ore inainte de a suferi un infarct, Florin Busuioc a avut ultima aparitie la TV. Celebrul actor nu a prezentat vremea marti seara, pentru ca si-a luat liber. Vezi imaginile si citeste.

Cand a fost ultima aparitie a lui Florin Busuioc la TV

Florin Busuioc a facut infarct, marti seara, pe scena, in timpul unui spectacol in Craiova. La fata locului a fost chemata o ambulanta SMURD, iar acestuia i s-a acordat ingrijiri la fata locului. Actorul a fo.

Elicopterul SMURD Craiova care-l transporta pe actorul Florin Busuioc in Capitala va ateriza intr-o ora

Elicopterul SMURD Craiova care-l transporta pe actorul Florin Busuioc in Capitala va ateriza intr-o ora la Detasamentul de Pompieri Morarilor, transmite Ministerul Afacerilor Interne. Busu va fi dus la Institutul National pentru Boli Cardiovasculare C. Iliescu.

UPDATE Elicopterul SMURD Craiova care-l transporta pe actorul Florin Busuioc in Capitala a aterizat

Elicopterul SMURD Craiova care-l transporta pe actorul Florin Busuioc in Capitala a aterizat la Detasamentul de Pompieri Morarilor, transmite Ministerul Afacerilor Interne. Busu va fi dus la Institutul National pentru Boli Cardiovasculare C. Iliescu.

Ministrul Sanatatii, precizari desprecazul lui Florin Busuioc:Medicul rezident despre care se spune ca a facut interventia doar a asistat la aceasta procedura

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a vorbit despre starea de sanatate a lui Florin Busuioc. Actorula fost operat si este in stare stabila, dupa ce a suferit un infarct miocardic la scurt timp dupa un sp.

Ministerul Sanatatii, precizari despre cazul lui Florin Busuioc

Specialistii de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova au intervenit corect si la timp in cazul lui Florin Busuioc, transmite ministrul Sanatatii, intr-un comunicat de presa. in acest moment,.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )