Libnet.ro
UNICEF

16:00

Andra, premiera la Romanii au Talent. Face asta pentru prima data in cariera ei

Playtech Playtech,
Andra, premiera la Romanii au Talent. Face asta pentru prima data in cariera ei

Sezonul 10 din emisiunea Romanii au Talent va debuta in seara de vineri, pe 7 februarie, de la ora 20:30, pe PRO TV. Cantareata Andra va sustine un moment inedit, in cadrul show-ului indragit de pubicul de la noi, odata cu revenirea emisiunii de talente pe micul ecran. Telespectatorii vor putea remarca observa ca de . continuă pe Playtech

SUA: Deficitul comercial a scazut in 2019 pentru prima data in ultimii sase ani

Deficitul comercial al SUA a scazut in 2019 pentru prima data in ultimii sase ani, dupa ce razboiul comercial declansat de Casa Alba cu China a dus la diminuarea importurilor si a ajutat economia americana sa continue sa creasca in trimestrul patru, in pofida unei incetiniri a cheltuielilor de consum, transmite Reuters.

Starletele porno defileaza la Saptamana Modei pentru prima data! Imagini INCENDIARE (FOTO)

Vedetele PornHub ajung la Saptamana Modei pentru prima data. Staruri precum Asa Akira, Marica Hase si Jade Kush, se plimba pe podium pentru Berlin Nan Li si Emilia Pfohl din Namilia.

SUA au amplasat pentru prima oara, la bordul unui submarin, o arma nucleara de putere mica

Statele Unite au anuntat marti ca au amplasat, pentru prima oara, o arma nucleara de putere mica, la bordul unui submarin, ca raspuns la dezvoltarea de catre Rusia de armament similar, scrie AFP.

O noua cursa a inarmarilor: SUA desfasoara pentru prima oara o arma nucleara mica

SUA au desfasuratin premiera o arma nucleara de putere slaba, la bordul unui submarin. Marina americana US Navy) a desfasurat focosul nuclear de slaba putere de tip) W16-2 pe o racheta balistic.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )