Libnet.ro
UNICEF

20:45

Andra Volos si Bodan Mocanu de la Puterea Dragostei s-au impacat! Cum au fost surprinsi cei doi

Playtech Playtech,
Andra Volos si Bodan Mocanu de la Puterea Dragostei s-au impacat! Cum au fost surprinsi cei doi

Dupa nenumarate despartiri si impacari, Andra Volos si Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei au decis sa mai dea o sansa relatiei lor. Cei doi au fost surprinsi in ipostaze mai tandre ca niciodata! Andra Volos si Bogdan Mocanu, din nou impreuna Au renuntat la orgoliu si s-au impacat din nou! Andra Volos si Bogdan . continuă pe Playtech

Andra Volos, primele declaratii dupa idila cu Jador. De ce a pus punct relatiei

Andra Volosisi aminteste ca, pe cand era concurenta la Puterea Dragostei, a interesat-o Jador, si el concurent in cadrul aceluiasi reality-show. in plus, Andra sustine ca s-a sarutat cu faimosul.

S-a aflat adevarul despre Gabriel de la Puterea Dragostei. Ce a facut in urma cu 2 luni, de fapt

Un concurent nou a a intrat in acesta zi in casa Puterea Dragostei. Acesta este originar din Galati, iar numele lui este Radu George Gabriel. Ce a facut in urma cu doua luni Gabriel de la Puterea Dragostei Gabriel, un tanar in varsta de 23 de ani a venit in casa Puterea Dragostei pentru a-si .

Doliu la Puterea Dragostei. S-a aflat acum ca a murit, durere mare pentru concurent: Sincere condoleante!

Un concurent de la Puterea Dragostei trece prin momente grele. Tanarul prefera acum sa stea singur si sa sa planga in tacere. Doliu la Kanal D. Un concurent de la Puterea Dragostei este devastat Andrei David, concurent Puterea Dragostei sezonul 3, trece printr-o perioada cumplita dupa ce a aflat ca bunica lui a murit. Tanarul .

Cum face bani Bianca Comanici dupa ce a castigat Puterea Dragostei. Fanii ei sunt uimiti

Dupa ce a iesit din casa Puterea Dragostei, Bianca Comanici s-a apucat de o noua afacere. De altfel, ea a castigat si cel de-al doilea sezon al emisiunii matrimoniale. Cum face bani Bianca Comanici dupa ce a castigat Puterea Dragostei Bianca Comanici a castigat si cel de-al doilea sezon de la Puterea Dragostei, dar nimeni .

VIDEO Doua concurente de la Puterea Dragostei, la un pas de bataie! De la ce a pornit cearta

Tensiune la cote maxime in emisiunea de astazi a show-ului matrimonial Puterea Dragostei de la Kanal D. Doua concurente s-au intrecut in replici acide si jigniri, ajungand la un pas de bataie. Scandal monstru in casa Puterea Dragostei. Doua concurente au fost la un pas de bataie Alexandra si Andrada au fost la un pas .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )