Libnet.ro
UNICEF

15:15

S-a aflat adevarul despre Gabriel de la Puterea Dragostei. Ce a facut in urma cu 2 luni, de fapt

Playtech Playtech,
S-a aflat adevarul despre Gabriel de la Puterea Dragostei. Ce a facut in urma cu 2 luni, de fapt

Un concurent nou a a intrat in acesta zi in casa Puterea Dragostei. Acesta este originar din Galati, iar numele lui este Radu George Gabriel. Ce a facut in urma cu doua luni Gabriel de la Puterea Dragostei Gabriel, un tanar in varsta de 23 de ani a venit in casa Puterea Dragostei pentru a-si . continuă pe Playtech

Doliu la Puterea Dragostei. S-a aflat acum ca a murit, durere mare pentru concurent: Sincere condoleante!

Un concurent de la Puterea Dragostei trece prin momente grele. Tanarul prefera acum sa stea singur si sa sa planga in tacere. Doliu la Kanal D. Un concurent de la Puterea Dragostei este devastat Andrei David, concurent Puterea Dragostei sezonul 3, trece printr-o perioada cumplita dupa ce a aflat ca bunica lui a murit. Tanarul .

Berna de la Puterea Dragostei, in rochia de mireasa. Cum arata acum concurenta de la Kanal D

Berna de la Puterea Dragostei imbraca rochia de mireasa. Berna a fost ceruta in casatorie de Philip, dar nunta o vor face anul viitor. in ideea de a purta cea mai frumoasa rochie de mireasa, vedeta TV a inceput deja sa probeze tinute. Si cum rochia a prins-o foarte bine, a facut si o sedinta .

Cum face bani Bianca Comanici dupa ce a castigat Puterea Dragostei. Fanii ei sunt uimiti

Dupa ce a iesit din casa Puterea Dragostei, Bianca Comanici s-a apucat de o noua afacere. De altfel, ea a castigat si cel de-al doilea sezon al emisiunii matrimoniale. Cum face bani Bianca Comanici dupa ce a castigat Puterea Dragostei Bianca Comanici a castigat si cel de-al doilea sezon de la Puterea Dragostei, dar nimeni .

S-a aflat adevarul! Cand a inceput China vaccinarea anti-covid-19, de fapt. Suntem in urma rau noi

A inceput cursa pentru vaccinul impotriva COVID-19. in timp ce rusii sustin ca au deja o varianta finala vaccinului, guvernul chinez spune ca ar fi inceput deja vaccinarea lucratorilor din domeniile cheie. Cand a inceput vaccinarea impotriva coronavirusului Se pare ca Guvernul de la Biejing ar fi inceput sa administreze un potential vaccin lucratorilor din .

Unde a plecat, de fapt, Anca Turcasiu dupa divort. Adevarul despre despartirea de sot

Desi in urma cu cateva luni vorbea intr-un interviu pentru Antena Stars despre secretul casniciei de peste 22 de ani, neprevazutul a intervenit, iar divortul nu s-a lasat asteptat. in jurul motivului care a dus la separare inca planeaza controversa. Cert este ca actrita s-a mutat din paradisul de la Corbeanca la Bucuresti, apoi a .

Oana Roman, adevarul despre slabit. Cum a reusit sa dea jos atatea kilograme: Lumea spune ca m-am operat

Oana Roman, satula sa i se spuna ca a ajuns la operatii pentru a slabi, a aratat cum a reusit sa dea jos kilogramele de pe ea. Cum a reusit Oana roman sa dea jos atatea kilograme in numai opt luni de zile, dupa un adevarat tur de forta, Oana Roman a reusit o modelare .

De ce se urasc Meghan Markle si Kate Middleton. Adevarul despre cele doua ducese a iesit la iveala!

Meghan Markle s-a declarat dezamagita de Kate Middleton intrucat nu a oferit un umar puternic de sprijin, conform corespondentului regal Omid Scobie. De ce se urasc Meghan Markle si Kate Middleton El a afirmat ca printul Harry, in varsta de 35 de ani, dar si relatia fracturata cu printul William, au impiedicat ca cele doua .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )