Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cel mai sincer psihopat din istorie, care a terorizat America: Urasc nenorocita asta de natie umana

România Liberă România Liberă,
Cel mai sincer psihopat din istorie, care a terorizat America: Urasc nenorocita asta de natie umana

In aproape 30 de ani, Carl Panzram, supranumit cel mai sincer psihopat, a omorat 21 de persoane si a violat alte 1. Cele mai multe victime au fost barbati si copii. in momentul executiei sale, in anii 30, criminalul i-ar fi spus calaului sa se grabeasca: as fi putut sa omor 10 oameni in acest timp. continuă pe România Liberă

FOTO. Noul Audi S8 Plus, cel mai rapid A8 din istorie! Bestia de 600 CP care ataca Seria 7 si Clasa S

Audi duce o lupta stransa pe piata limuzinelor de lux cu marii sai rivali. Dupa ce BMW si Mercedes au lansat noile generatii ale nevelor amiral din portofoliu, Audi a scos de pe portile fabricii cel mai rapid A8 din istorie, denumit S8 Plus.

Floyd Mayweather va boxa ultima data cu Andre Berto. Cand isi incheie cariera cel mai titrat pugilist din istorie

Pugilistul american Floyd Mayweather isi va incheia cariera pe 12 septembrie, intr-o gala la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas, atunci cand il va infrunta pe compatriotul sau, Andre Berto, cu ambele centuri pe masa.

Angel Di Maria, cel mai scump jucator din istoria fotbalului

Mijlocasul argentinian Angel Di Maria a devenit, prin transferul sau de la Manchester United la Paris Saint Germain 44. 5 milioane de lire sterline), cel mai scump jucator din istoria sportului rege.

Cu schiurile la peste 7.000 de metri altitudine: Doi sportivi romani au cucerit al doilea cel mai inalt varf din nordul platoului tibetan

Doi sportivi romani au urcat la peste 7. 000 de metri altitudine, cucerind astfel al doilea cel mai inalt varf din nordul platoului tibetan. Au urcat pe schiuri si fara oxigen suplimentar, alpinistii avand nevoie.

Cel mai mare sportiv din domeniul scufundarilor libere ar fi murit inecat

Natalia Molchanova, considerata cel mai important exponent al scufundarilor libere, ar fi murit in apropiere de Ibiza. Sportiva a plonjat in adancuri, intr-o scufundare recreationala si nu a mai iesit.

FOTO. O altfel de nunta. Cum au ales doi tineri turci sa celebreze cel mai important moment din viata

Un cuplu din Turcia si-au sarbatorit nunta alaturi de 4. 000 de refugiati sirieni. in loc sa sarbatoreasca, conform traditiei, alaturi de familiile lor, cei doi tineri au ales o altfel de celebrare a celui mai important eveniment din viata acestora. Astfel, Fethullah uzumcuo287;lu si Esra Polat au hranit 4. 000 de refugiati sirieni, conform i100. independent. co. uk.

Aspirantele la titlul cel mai frumos fund din Brazilia au blocat traficul: 27 de femei in costume de baie si-au etalat formele pe strazile din Sao Paulo

Cele 27 de concurente inscrise la editia de anul acesta a concursului Miss Bum Bum, competitie in urma caruia este aleasa posesoarea celui mai frumos fund din Brazilia, au ales sa promoveze evenimentul plimbandu-se sumar imbracate pe strazile orasului Sao Paulo.

Cel mai scump transfer din fotbal in 2015: Ce star va evolua la Paris Saint-Germaine

PSG tine capul de afis pe lista transferurilor si in aceasta vara, dupa ce l-a achizitionat pe Angel Di Maria de la Manchester United, in schimbul unei sume de 63 milioane euro.

Recunostinta. Cel mai iubit fotbalist din toate timpurile a primit Cheia Calarasiului

Cel mai iubit fotbalist din toate timpurile are de astazi cheia orasului Calarasi. Gheorghe Hagi, aflat, alaturi de Viitorul Constanta, echipa pe care o antreneaza pentru un meci amical pe malul Borcei, s-a intalnit si cu autoritatile locale.

Care este orasul cu cele mai mari chirii din Romania

Municipiul Cluj-Napoca a devenit cel mai scump oras din tara pe segmentul chiriilor, cu diferente de pana la 8% fata de Capitala, se arata intr-o analiza asupra evolutiei chiriilor in marile orase .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )