Libnet.ro
UNICEF

09:01

Andreea Balan a lansat noul clip Ma doare fara tine |VIDEO

Devorator Monden Devorator Monden,
Andreea Balan a lansat noul clip Ma doare fara tine |VIDEO

Andreea Balan revine cu un nou videoclip la piesa Ma doare fara tine, ce ne-o arata pe artista cu o atitudine si o imagine diferita. Ma doare fara tine este compusa si produsa de Laurentiu Duta si totodata este in colaborare cu acesta. E un proiect de suflet care se potriveste foarte bine cu sezonul [. continuă pe Devorator Monden

Andreea Balan lanseaza miercuri un nou videoclip!

Andreea Balan se pregateste de lansarea unui nou videoclip ce va avea premiera miercuri seara pe pagina sa oficiala de Facebook, insa pana la aparitia clipului avem cateva poze HOT de la filmari! Andreea Balan se reinventeaza cu o imagine noua, un single si un videoclip nou, diferit fata de ce a facut pana acum.

Adi Cristescu e Singur in doi in noul clip |VIDEO

Rutina, gelozie, tradare, ignoranta, o poveste de dragoste la finalul careia fiecare dintre parteneri este Singur in doi. Videoclipul celui mai recent single Adi Cristescu a fost regizat de catre Cristi Popa, iar scenariul a fost scris de insusi compozitorul si interpretul piesei. Cred ca fiecare dintre noi am trait, din pacate, macar o data [.

Holograf a lansat noul single Daca noi ne iubim |AUDIO

In cadrul matinalului Desteptarea, de la Europa FM, Holograf a lansat un nou single! Dupa marele succes pe care l-a avut piesa Cat de departe, acum, legendara trupa a adus fanilor Daca noi ne iubim, un nou extras de pe albumul Love Affair! Prezenti in studioul Europa FM alaturi de Monica Anghel, Vlad Petreanu si [.

Rihanna a lansat un clip cu versuri pentru Diamonds |VIDEO

Rihanna se pregateste de lansarea clipului oficial pentru noul single Diamonds, insa pana atunci publica un videoclip cu versuri lyric video) pe care il puteti urmari mai jos. Primul single, Diamonds, extras de pe albumul Unapologetic, s-a situat pe primul loc in iTunes in 27 de tari si in top 5 in alte 55, inregistrand [.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )