Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andreea Balan, mesaj de pe patul de spital

Antena3 Antena3,
Andreea Balan, mesaj de pe patul de spital

Andreea Balan a postat un mesaj emotionant chiar de pe patul de spital. E greu cu durerea fizica, dar cel mai greu de suportat este dorul de familia mea, de fetele mele si mai ales de micuta Clara care a. continuă pe Antena3

Andreea Balan, mesaj cutremurator de pe patul de spital. Anunt de ultima ora

Andreea Balan, mesaj de ultima ora de pe patul de spital. Cea de-a treia operatie suferita vineri a fost mai grea decat toate celelalte la un loc, marturiseste artista in varsta de 34 de ani. Andreea.

De ce prelungeste Andreea Balan internarea in spital

Andreea Balan se afla inca in spital, dupa ce a suferit o noua interventie chirurgicala, la doua saptamani dupa cezariana, din cauza unor hematoame. Artista are de gand sa mai stea sub supravegherea medicilor. Iata de ce.

ULTIMUL MESAJ al Andreei Balan: Cantareata a facut anuntul SFASIETOR chiar de pe patul de spital! Milioane de romani se pregatesc de ce e mai rau... (FOTO)

Andreea Balan este in continuare internata in spital, dupa ce a suferit trei operatii in decurs de doar doua saptamani.

Anunt SOC in showbiz despre Andreea Balan! S-a intamplat pe patul de SPITAL

Andreea Balan a marturisit, de pe patul de spital, ca ii este foarte dor de familia ei, in special ce fiica sa cea mica, Clara. Artista a publicat pe Instagram o poza cu sotul sau, George Burcea, si cele.

DRAMA URIASA in showbiz! NU E O GLUMA! Din pacate, este vorba despre ANDREEA BALAN!

Andreea Balan a trecutprin momente cumplite de cand a nascut. Chiar eaa povestit chinurile prin care a trecut si cum era sa isi piarda viata.

Andreea Balan s-a externat din spital. Cum se simte acum artista

Andreea Balan s-a externat dupa ce a fost supusa unei alte interventii chirurgicale. Artista se simte mai bine si le-a transmis fanilor ei un mesaj emotionant. Gata, dupa o saptamana de stat in spital,.

Ultima ora! Mesajul transmis de Andreea Balan, de pe patul de spital, dupa a treia operatie

Vineri, Andreea Balan a fost supusa unei alte interventii chirurgicale, fiind a treia operatie in ultimele trei saptamani. Dupa ce s-a trezit, a stat la Terapie Intensiva si este in continuare sub.

VIDEO Andreea Balan, despre cele trei operatii suferite in ultimele saptamani: Dati-mi morfina ca mor de durere

Cantareata Andreea Balan 34 de ani) a povestit, intr-o filmare, despre ce s-a intamplat in ultimele zile petrecute in spital si despre cum se simte dupa cea de-a treia operatie suferita in decurs de trei saptamani.

Dana Rogoz, deranjata de atitudinea unor mamici fata de Andreea Balan: Cand stii ca femeia era sa moara la nastere, pe tine te intereseaza daca alapteaza sau nu?

Actrita Dana Rogoz 33 de ani) a scris un text in care critica atitudinea unor persoane fata de cantareata Andreea Balan 34 de ani), care s-a confruntat cu numeroasele problemele de sanatate in ultima perioada.

Primele imagini cu Andreea Balan, dupa ce a fost externata!

Primele imagini cu Andreea Balan, dupa ce a fost externata. Citeste mai mult pe spynews. ro .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )