Libnet.ro
UNICEF

10:30

Andreea Berecleanu il da in judecata pe Radu Banciu, din nou!

ADPM ADPM,
Andreea Berecleanu il da in judecata pe Radu Banciu, din nou!

Andreea Berecleanu il da in judecata pe Radu Banciu, din nou! Si asta deoarece jurnalistul nu a respectat decizia instantei dupa ce a fost gasit vinocat pentru vorbele calomnioase atuncate in direct la televizor fata de prezentatoarea de la Antena 1. Iata ce s-a intamplat! . continuă pe ADPM

Radu Banciu, despre ginerele lui Vasile Blaga: in 2011, cand in Romania duduia criza economica, firma lui Ionut Rudeanu a reusit sa-si mareasca cifra de afaceri de 341 de ori (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre ginerele lui Vasile Blaga, Ionut Rudeanu, care a fost joi audiat la Parchet si retinut dupa opt ore de interogatoriu. Ginerele lui.

Radu Banciu, despre implinirea a 25 de ani de la primele alegeri libere: Practic Ion Iiliescu a castigat coreean alegerile, cu 85,07%. Daca nu stii altceva, este importanta si aceasta amagire (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre implinirea a 25 de ani de la primele alegeri libere, atunci cant 85,07% din romani au votat cu Ion Iliescu la alegerile.

Radu Banciu, despre Remus Truica: Este plin de putregai in jurul lui (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre audierea lui Remus Truica in dosarul creditelor ilegale luate de la BRD. Remus Truica, unul dintre oamenii de baza a lui Adrian.

Radu Banciu, despre Klaus Iohannis: Nu va fi mai mult decat un Emil Constantinescu, cel mai slab presedinte pe care l-a avut Romania. Practic poti sa-l uiti ca nu este nicio problema (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre presedintele Klaus Iohannis si faptul ca acesta nu este de acord cu modificarile Codului Penal si ale Codului de Procedura.

Ioannis Papalekas: In 2-3 ani ar putea fi din nou probleme pe piata de birouri din Bucuresti

Pe piata de birouri din Bucuresti pot aparea din nou probleme in 2-3 ani, in conditiile in care sunt tot mai multe dezvoltari, iar cresterea cererii nu va tine pasul cu dinamica livrarilor, spune omul de afaceri Ioannis Papalekas.

Tortionarul Ion Ficior, acuzat de crime impotriva umanitatii, din nou in fata instantei

Ion Ficior, fostul comandant al Coloniei de munca Periprava, merge din nou astazi in instanta. Magistratii judeca un nou termen in dosarul in care Ion Ficior este acuzat de crime impotriva umanitatii. Dupa.

Carmen Iohannis, criticata din nou pentru gafele vestimentare. Prima doamna a incalcat dress-codul chiar si la intalnirea cu Papa Francisc

Prima doamna, Carmen Iohannis, este criticata din nou pentru gafele vestimentare, de data aceasta pentru incalcarea protocolul chiar la intalnirea cu Papa Francisc. Carmen Iohannis a purtat la intalnirea cu Papa.

Pamela Anderson, din nou goala pentru PETA

Pamela Anderson a renuntat din nou la hainute de dragul animalelor. Vedeta a pozat la dus pentru asociatia PETA.

Game of Thrones ne impresioneaza din nou printr-un record de piraterie

Dupa ce episodul de saptamana trecuta din Game of Thrones a stabilit noi recorduri de piraterie, respectivele valori au fost depasite saptamana aceasta. Cu cat cei de la HBO se ambitioneaza mai mult sa nu mai descarcati Game of Thrones in mod ilegal de pe internet, cu atat recordurile de piraterie devin mai impresionante. in [] Game of Thrones ne impresioneaza din nou printr-un record de piraterie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Sylvie Meis, din nou indragostita. Si o arata in public

Dragostea pluteste din nou in aer pentru Sylvie Meis. Frumoasa olandeza este atat de fericita incat nici macar nu se mai ascunde.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )