Libnet.ro
UNICEF

19:15

Radu Banciu, despre implinirea a 25 de ani de la primele alegeri libere: Practic Ion Iiliescu a castigat coreean alegerile, cu 85,07%. Daca nu stii altceva, este importanta si aceasta amagire (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre implinirea a 25 de ani de la primele alegeri libere: Practic Ion Iiliescu a castigat coreean alegerile, cu 85,07%. Daca nu stii altceva, este importanta si aceasta amagire (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre implinirea a 25 de ani de la primele alegeri libere, atunci cant 85,07% din romani au votat cu Ion Iliescu la alegerile. continuă pe B1

Radu Banciu, despre Remus Truica: Este plin de putregai in jurul lui (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre audierea lui Remus Truica in dosarul creditelor ilegale luate de la BRD. Remus Truica, unul dintre oamenii de baza a lui Adrian.

Radu Banciu, despre Klaus Iohannis: Nu va fi mai mult decat un Emil Constantinescu, cel mai slab presedinte pe care l-a avut Romania. Practic poti sa-l uiti ca nu este nicio problema (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre presedintele Klaus Iohannis si faptul ca acesta nu este de acord cu modificarile Codului Penal si ale Codului de Procedura.

Radu Banciu, despre decizia lui Liviu Dragnea de a se autosuspenda din PSD: Omul care le-a pierdut referendumul si alegerile prezidentiale pare sa fie de neinlocuit (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre decizia lui Liviu Dragnea de a demisiona luni din fuctia de presedinte executiv al Partidului Social Democrat. Liviu Dragnea, cu.

Ce a transmis Iliescu, la 25 de ani de la primele alegeri libere

Fostul presedinte Ion Iliescu a scris, miercuri, pe pagina personala de Facebook, un mesaj despre cei 25 de ani de la alegerile din 20 mai 1990. in acest context, fostul sef al statului a admis ca schimbarile sunt mai profunde decat suntem dispusi sa acceptam.

25 de ani de la primele alegeri libere dupa caderea Regimului Ceausescu: Pe 20 mai 1990, romanii l-au votat orbeste pe Ion Iliescu la prezidentiale

Astazi se implinesc 25 de ani de la primele alegeri libere dupa caderea Regimului Ceausescu. Denumita si Duminica Orbului, in data de 20 mai 1990, romanii l-au ales pe Ion Iliescu presedinte al.

25 de ani de la alegerile prezidentiale din 1990: Ion Iliescu crede ca protestele din Piata Universitatii nu au ajutat opozitia de atunci

In urma cu 25 de ani, Ion Iliescu castiga primele alegeri prezidentiale dupa Revolutia din 1989. In 20 mai 1990, 86% dintre romani s-au prezentat la vot iar Ion Iliescu a castigat cu 85%, urmat de Radu Campeanu, cu 11%, si Ion Ratiu 4%).

Adevarul Live, ora 12.00. Radu Magdin, despre prioritatile de politica externa ale Romaniei si summitul de la Riga

Analistul politic Radu Magdin, consilierul premierului Victor Ponta pe politica externa, va discuta, astazi, la Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, despre directiile Romaniei in materie de politica externa, despre importanta summitului de la Riga si despre problema stringenta a imigrantilor care asteapta pe costa Libiei sa porneasca spre Europa.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )