Libnet.ro
UNICEF

00:07

Andreea Berecleanu da lovitura in instanta. Decizia de ultima ora a judecatorilor

Playtech Playtech,
Andreea Berecleanu da lovitura in instanta. Decizia de ultima ora a judecatorilor

In urma cu sapte ani, Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu au divortat, insa abia de curand au reusit cei doi sa isi incheie socotelile. Actualul consulul general din Africa de Sud a cerut ca fosta prezentatoare de la Antena 1 sa raspunda patrimonial pentru insolventa companiei pe care acestia au avut-o. Andreea Berecleanu da lovitura . continuă pe Playtech

EXCLUSIV Informatii de ultima ora despre Mihai de la 3 Sud Est. in ce stare se afla, de fapt

In timp ce ieri presa titra ca solistul trupei 3 Sud Est, Mihai Budeanu, infectat cu noul coronavirus, este in stare critica la Spitalul din Medgidia, unde fusese transferat de urgenta, zilele trecute, pentru a i se administra plasma, iata ca adevarul este cu totul altul. Solistul de la 3 Sud Est a trecut pragul .

Acces Direct, anunt de ultima ora. Ce se intampla pe 1 decembrie, toti fanii trebuie sa afle

Acces Direct vine cu o editie speciala pentru sarbatori. Ce vor urma sa vada fanii reality-ului? 1 decembrie va fi sarbatorit altfel la Antena 1. Cu ce surprize vine Mirela Vaida pentru telespectatori? Chiar moderatoarea show-ului vine cu detalii despre ceea ce urmeaza sa se petreaca in platou. Acces Direct, surprize pentru fani in editia .

Ultima ora. Incendiu de proportii intr-un bloc din Campina. O femeie a murit, iar alte zeci de persoane au fost evacuate de urgenta

Un incendiu mistuitor a pus stapanire pe un apartament dintr-un bloc din Capina, in noaptea de joi spre vineri. in urma tragediei, o femeie a decedat, iar zeci de locatari au fost evacuati din cladire. Din pacate, focul a izbucnit de la un obiect pe care il acem toti in case. Cum s-a produs tragedia .

Nelu Tataru, anunt de ultima ora despre intrarea Capitalei in carantina. Cand ar putea avea loc

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit in cursul serii de miercuri despre un posibil lockdown al Bucurestiului. Potrivit acestuia, cea mai eficienta metoda a instituirii carantinei este aceea pe anumite zone, ale caror cifre au depasit rata de incidenta stabilita de autoritati. Care este situatia Bucurestiului Nelu Tataru a afirmat ca pentru moment, Capitala nu .

Ultima ora. Bebelus de cinci luni, mort dupa ce s-a infectat cu COVID-19. Ce spun medicii

Final tragic pentru o fetita de cinci luni si jumatate din Targu Mures. Micuta a fost un copil nedorit, inca de la nastere, fiind parasita de mama sa intr-un centru de plasament. De atunci, bebelusul a trecut prin multe incercari, iar de curand, trupul firav nu a mai rezistat. Copilasul s-a infectat cu COVID-19 Fetita .

Medicul-erou de la Piatra Neamt, operat in Belgia. Informatii de ultima ora

Miercuri seara, Nelu Tataru a anuntat ca medicul-erou, ranit in incendiul de la sectia ATI a Spitalului Judetean Neamt, a suferit prima interventie chirurgicala de excizie si cu alogrefe. De asemenea, sotia medicului a ajuns si ea in Belgia. Medicul-erou a suferit prima operatie in Belgia Miercuri seara, la B1 TV, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, .

Ce nu mai pot face oamenii care nu se vaccineaza. Informatie de ultima ora

Frica de noi infectari a determinat marii operatori din industria aeronautica de transport, sa-si analizeze optiunile. Se vehiculeaza ideea unui pasaport Covid care ar putea ajuta pasagerii aerieni sa evite carantina, si sa se poata deplasa. Pasaport Covid la toate companiile aeriene in ultimele luni, ideea introducerii pasapoartelor de imunitate digitala a inceput sa circule .

Informatii de ultima ora despre pelerinajul de Sfantul Andrei. iPS Teodosie: Oprim niste abuzuri

Tensiuni uriase la Constanta, acolo unde ar trebui sa aiba loc pelerinajul la Pestera Sfantului Andrei. in prezent, judetul Constanta se afla in carantina, ceea ce presupune ca in cinzi zile, pe data de 30 noiembrie atunci cand Biserica Ortodoxa il praznuieste pe Sfantul Andrei, situatia va fi aceeasi, credinciosii avand interzis sa faca pelerinajul .

Informatii de ultima ora despre tratamentul minune din SUA. A ajuns de 3 zile in Romania

Au aparut informatii de ultima ora despre tratamentul minune din SUA, care a ajuns de 3 zile si in Romania. Un nou medicament impotriva coronavirusului, Regeneron, a fost aprobat in SUA. Acesta ajuta la vindecarea rapida a pacientilor infectati cu virusul ucigas. Medicamentul minune din SUA pentru coronavirus a ajuns si in Romania. Cum actioneaza .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )