Libnet.ro
UNICEF

10:00

Andreea Esca, despre HOMOSEXUALITATE: Nu am prieteni gay. Nu sunt de acord cu adoptiile gay

B1 B1,
Andreea Esca, despre HOMOSEXUALITATE: Nu am prieteni gay. Nu sunt de acord cu adoptiile gay

In contextul referendumului pentru familie, un interviu al stiristei Andreea Esca , acordat revistei Playboy in urma cu 18 ani, revine ina ctualitate. Vedeta Pro TV s-a declarat atunci impotriva. continuă pe B1

BOMBA in televiziune! Mircea Badea, dezvaluire soc despre Andreea Esca: E cel mai RUSINOS lucru care s-a aflat pana acum...

Mircea Badea a luat-o in colimator pe Andreea Esca. Celebra prezentatoare a fost prezenta intra emisiune de la PRO TV si a purtat o rochia scurta, care a permis sa se vada un detaliu jenant.

Bomba in lumea mondena, totul s-a sfarsit! Andreea Esca vorbeste, in premiera, despre divort: Exista viata si dupa adulter!

Recent, Andreea Esca i-a luat un interviu lui Esther Perel, specialista in probleme conjugale. Principalele teme de discutie ale interviului aufacut referire la cum ajung cuplurile casatorite sa divorteze si de.

Marea greseala facuta de Andreea Esca in iubire: Din pacate e adevarat, vedeta Pro TV a marturisit totul...

Prezentatoarea Stirilor Pro Tv Andreea Esca a facut declaratii despre iubire. Aceasta a marturisit care este perspectiva sa pe aceasta tema. Greseala este sa crezi ca o iubire este pe viata si sa.

Andreea Esca, marturisire inedita: Este o greseala sa crezi ca o iubire este pe viata

Marturisire inedita facuta de Andreea Esca vorbind despre iubire. Greseala este sa crezi ca o iubire este pe viata si sa nu fii pregatit in caz ca Doar ca eu am priceput asta prin adolescenta.

Andreea Esca, intr-o postura JENANTA la tv. Mircea Badea a taxat-o dur: Are un par stralucitor, dar nu pe cap, ci pe picior (FOTO)

Andreea Esca a aparut intr-o postura jenanta la una dintre emisiunile PRO TV. Invitata la o emisiune din trust, rochia scurta pe care a purtat-o stirista a lasat la vedere . parul de pe picioare. Mircea.

Dragnea despre referendum anti-gay: Multi se tem de casatoria intre om si animal

Ca in fiecare saptamana, Liviu Dragnea si-a dedicat seara de duminica, 30 septembrie, unei prezente la TV pentru cateva declaratii incendiare. De aceasta data, a fost Romania TV, in loc de Antena 3. Dragnea a fost prezent duminica seara in studioul Romania TV pentru a oferi cateva opinii pe marginea mai multor subiecte de actualitate, [] .

Oficial: Andreea Esca a parasit Romania... Ce se va intampla la Stirile Pro TV...

Fiica Andreei Esca, Alexia, a plecat la Londra, orasul unde va face facultatea. inainte de a incepe cursurile, tanara a mers in capitala britanica pentru a se instala, iar alaturi i-a fost mama.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )