Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ministrul Sanatatii: Florin Busuioc, care a suferit un infarct, este internat la terapie intensiva, urmeaza 48 de ore critice / Controverse privind operatia n cazul actorului. Ce spune Pintea

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Sanatatii: Florin Busuioc, care a suferit un infarct, este internat la terapie intensiva, urmeaza 48 de ore critice / Controverse privind operatia n cazul actorului. Ce spune Pintea

Actorul Florin Busuioc, care marti seara a suferit un infarct si a fost operat la Spitalul Judetean din Craiova, este internat la Sectia de Terapie Intensiva si urmeaza 48 de ore critice, iar pentru moment va ramane internat la Craiova, nefiind oportun transferul acestuia la un spital din Bucuresti, a declarat miercuri ministrul Sanatatii. Sorina Pintea a vorbit si despre controversele privind interventia chirurgicala, in conditiile in care seful Clinicii de Cardiologie nu a raspuns la telefon si au fost adusi de acasa doi medici, dintre care unul rezident, care asteapta de luni intregi ca la Clinica de Cardiologie sa fie facute angajari. continuă pe Hotnews

Florin Busuioc a suferit un infarct! Medicii l-au resuscitat de urgenta

Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic la Craiova in timpul unui spectacol. Ambulanta a ajuns la fata locului de urgenta si prezentatorul TV a fost resuscitat. Acestaeste in drum spre spital unde a.

Florin Busuioc a facut infarct pe scena. Medicii i-au salvat viata in ultimul moment!

Florin Busuioc, actorul cunoscut publicului drept Busu, cel care prezinta Meteo la Pro TV, a suferit aseara un infarct in timp ce juca intr-o piesa la Filarmonica din Craiova. Nu a putut fi transportat cu elicopterul la Bucuresti, astfel ca a fost supus operatiei de urgenta la Spitalul de Urgenta din Craiova.

Florin Busuioc a facut INFARCT si a fost dus de URGENTA la spital! Detalii de ULTIMA ORA despre starea de sanatate a prezentatorului

Florin Busuioc a suferit marti un stop cardio-respirator, chiar in timpul unui spectacol, actorul fiind transportat de urgenta la spital. Totul s-a petrecut pe scena, la Craiova, unde actorul juca in cadrul.

Andreea Esca, iN LACRIMI la spitalul unde este internat Florin Busuioc! Care este starea prezentatorului

Andreea Esca a mers in vizita la colegul sau, Florin Busuioc, prezentatorul meteo de la Pro Tv la spital, la scurt timp dupa ce Busu a fost transferat de la spitalul din Craiova. Prezentatoarea parea distrusa.

Cabral, DEVASTAT dupa ce Florin Busuioc a facut INFARCT! PRIMELE reactii ale colegilor lui Busu (FOTO)

Vestea a picat ca un traznet, iar starea sanatatii prezentatorului rubricii Meteo de la Pro TV a ingrijorat multa lume. Actrita Adelaida Zamfira, care face parte alaturi de Florin Busuioc din distributia.

Ce este infarctul miocardic si care sunt simptomele. Florin Busuioc a suferit unul pe 6 noiembrie

Vestea ca actorul Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic la finalul unui spectacol sustinut la Craiova a cutremurat inreaga tara. Actorul a fost transportat de urgenta la spitalul din oras pentru o interventie chirurgicala, apoi a fost transportat la Bucuresti.

Cine a aparut in aceasta dimineata la TV in locul lui Florin Busuioc

Actorul Florin Busuioc a suferit, marti seara, un infarct miocardic dupa un spectacol la Craiova, fiind transportat la Spitalul de Urgenta din oras pentru o interventie chirurgicala. Operatia la care a fost.

Ultimele informatii despre starea de sanatate a lui Florin Busuioc

Actorul Florin Busuioc a suferit, marti seara, un infarct miocardic dupa un spectacol la Craiova, fiind transportat la Spitalul de Urgenta din oras pentru o interventie chirurgicala. Operatia la care a fost.

La Clinica de Chirurgie Cardiovasculara din Craiova, unde Florin Busuioc a ajuns dupa infarct, nu se fac interventii de urgenta, ci doar cu programare. Clinica a costat 9,5 milioane de euro, dar nu are medici pentru garzi

Clinica de Cardiologie Interventionala si Chirurgie Cardiovasculara construita in curtea Spitalului Judetean de Urgenta din Craiova si inaugurata la finalul lunii aprilie, dupa o investitie de 9,5 milioane de euro a Consiliului Judetean Dolj, nu poate asigura interventii chirurgicale de urgenta si garzi ale medicilor, ci doar interventii programate, pentru pacienti cronici. Astfel de interventii se fac cu programare, pentru pacienti programati, pacienti cronici. Nu exista garzi pentru ca nu sunt suficienti medici, a declarat miercuri, pentru HotNews. ro, Cristina Geormaneanu, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta din Craiova. Pacientii care reprezinta urgente medicale sunt transferati, pe cale aeriana, la un spital din Bucuresti, dupa ce au fost trombolizati in Unitatea de Primiri Urgente sau in centrul de cardiologie, a precizat Cristina Geormaneanu.

Ministrul Sanatatii, ANUNT DE ULTIM MOMENT despre starea lui Florin Busuioc!

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat ca actorul Florin Busuioc a suferit un infarct masiv si ca acesta are parte de cele mai bune ingrijiri la Spitalul din Craiova. Pintea a negat informatiil.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2117 seconds )