Libnet.ro
UNICEF

19:45

Andreea Esca a oferit informatii in premiera despre primul iubit: S-a casatorit, are doi copii...

B1 B1,
Andreea Esca a oferit informatii in premiera despre primul iubit: S-a casatorit, are doi copii...

Andreea Esca a vorbit despre primul iubit, fiind vorba despre un tanar care a atras-o pentru ca era foarte bun la baschet si dansa foarte bine. Mai mult, acesta facea parte si dintr-o familie. continuă pe B1

Andreea Esca, marturisiri despre problemele fiicei sale: E terifiata!

Andreea Esca si fiica sa, Alexia, au vorbit despre examenele pe care urmeaza sa le sustina Alexia si despre plecare ei la facultate, in Anglia. Nu ca este stresata, este terifiata, cred. E foarte greu,.

Vestea trista data de Andreea Esca: Daca e pe moarte nu mai stam langa el?

Andreea Esca, una dintre cele mai longevive prezente de pe micul ecran, este implicata si in proiecte la radio si in print. in acest context, jurnalista a vorbit despre posibilitatea de a renunta la.

Andreea Esca SOCHEAZA: Mi-a fost extrem de frica sa ma duc cu Andra...

Andreea Esca a vorbit recent intr-un interviu despre momentul in care a fost cea mai speriata in cariera sa. De asemenea, prezentatoarea de stiri a sustinut ca este mai rau sa nu incerci decat sa te faci p.

Andreea Esca, schimbare radicala: Ce s-a intamplat la ultima aparitie in public...(FOTO)

Andreea Esca a atras toate privirile la un eveniment monden, organizat de Nicole Cherry, cantareata marcand 5 ani de cariera. Astfel, Andreea Esca a venit impreuna cu fiica ei, Alexia, dar si cu Mario Fresh,.

Andreea Esca a dat lovitura! Suma record pe care a castigat-o din televiziune

Andreea Esca a dat lovitura in afaceri. Prezentatoarea TV si-a deschis o firma care are ca obiect activitatea de productie cinematografica. Potrivit datelor inregistrate la Registrul Comertului, firma vedetei T.

Andreea Esca a dat lovitura! Suma record pe care a castigat-o din televiziune numai anul trecut

Andreea Esca a dat lovitura in afaceri. Prezentatoarea TV si-a deschis o firma care are ca obiect activitatea de productie cinematografica. Potrivit datelor inregistrate la Registrul Comertului, firma vedetei T.

Andreea Esca, despre problemele prin care trece fiica ei: Este terifiata

Fiica Andreei Esca, Alexia, se pregateste intens pentru examenul maturitatii si pentru plecarea ei la o facultate din Marea Britanie. Prezentatoarea tv a explicat ca fiica sa este foarte stresata in aceasta.

Informatii BOMBA despre fiica cea mica a lui Vadim Tudor: Ce a ajuns sa faca la nici 3 ani de la moartea tatalui! (FOTO)

Daca in urma cu cateva luni, Eugenia 23 de ani), fiica cea mica a lui Corneliu Vadim Tudor, si-a exprimat dorinta de a deveni vedeta tv, iata ca acum a facut primul pas spre realitate. Junioara cea satena a.

Marturie soc despre presupusul iubit al lui Kovesi. Cine este si ce gest a preluat de la el

Florin Nemes a devenit cunoscut dupa ce a aparut intr-una dintre reclamele firmei de cablu, RCSRDS. Despre el, presa a scris ca ar fi fost iubitul sefei DNA. Marturie bomba in procesul spagii RCS RDS.

Apple a oferit primele detalii despre iOS 12. Ce se schimba si cand se lanseaza

Zilele acestea are loc conferinta gazduita de Apple dedicata producatorilor de software si aplicatii. Compania din Cupertino ne-a obisnuit ca noile detalii despre sistemele de operare iOS si macOS sa fie date publicitatii in cadrul WWDC, iar anul 2018 nu a facut exceptie de la aceasta regula.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )