Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andreea Mantea pleaca de la Kanal D! Care este motivul real si cine ii va lua locul! Este revolta in randul fanilor vedetei

Antena3 Antena3,
Andreea Mantea pleaca de la Kanal D! Care este motivul real si cine ii va lua locul! Este revolta in randul fanilor vedetei

Vedeta Kanal D Andreea Mantea nu va mai prezenta sezonul 3 al emisiunii Puterea Dragostei. Locul ei va fi luat de Cristina Mihaela Dorobantu, care a devenit cunoscuta publicului larg dupa ce a concurat la emisiunea Bravo, ai stil!. continuă pe Antena3

FOTO Andreea Mantea paraseste show-ul Puterea Dragostei, de la Kanal D: care este motivul si cine ii va lua locul

Andreea Mantea 33 de ani) nu va mai prezenta cel de-al treilea sezon al show-ul Puterea Dragostei, de la Kanal D, au anuntat reprezentantii postului.

Care este efectul psihologic al pandemiei de coronavirus? Cum ar putea arata normalitatea post-COVID? intalnire online deladistanta cu psihologul Daniel David, vineri, de la ora 14.00

Care este efectul psihologic al pandemiei de coronavirus? Cum afecteaza comportamenul oamenilor, atitudinea lor, cum s-a schimbat stilul de viata si ce ar trebui sa facem pentru ca efectele emotionale sa fie cat mai reduse? Cum ar putea arata normalitatea post-COVID-19? Sunt cateva dintre intrebarile la care vom cauta raspunsuri la intalnirile online deladistanta, vineri, de la ora 14. il avem invitat pe psihologul Daniel David, rectorul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Cititorii HotNews. ro ii pot pune intrebari invitatului folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele continand injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

E oficial! Acesti oameni au coronavirus chiar acum. Care este, de fapt, numarul real de infectii

Numar urias de cazuri confirmate zilnic de COVID-19 in SUA, dar estimarile oficiale au aratat ca numarul de infectii este mult mai mare. Fostul comisar al FDA, Scott Gottlieb, a declarat ca de fapt 1 din 150 de persoane din SUA este probabil infectat chiar acum, scrie Forbes.

Care este cea mai sigura insula din Grecia! Turistii petrec si respecta regulile cu strictete

Romanii care vor sa ajunga in vacanta in Grecia trebuie sa stie ca nu se face rabat de la masurile impuse pentru combaterea raspandirii virusului. in insulele grecesti, turistii se distreaza respectand distantarea fizica, inclusiv cand danseaza.

Ungaria, scrisoare catre CE in care este vizata si Romania

Presedintele ungar Janos Ader a transmis o scrisoare presedintelui Comisiei Europene Ursula von der Leyen in care reclama ca pe Tisa si Somes ajung in Ungaria cantitati mari de deseuri din Romania si Ucraina.

Bateria care este cu 90% mai ieftina decat ce folosim in prezent

Bateriile litiu-ion joaca un rol important in lumea tehnologiei. Alimenteaza aproape tot, de la telefoane la masini electrice. Una dintre persoanele care au ajutat la dezvoltarea acestora spune.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )