Libnet.ro
UNICEF

15:45

Care este cea mai sigura insula din Grecia! Turistii petrec si respecta regulile cu strictete

Antena3 Antena3,
Care este cea mai sigura insula din Grecia! Turistii petrec si respecta regulile cu strictete

Romanii care vor sa ajunga in vacanta in Grecia trebuie sa stie ca nu se face rabat de la masurile impuse pentru combaterea raspandirii virusului. in insulele grecesti, turistii se distreaza respectand distantarea fizica, inclusiv cand danseaza. continuă pe Antena3

Unde si cum putem pleca in vacantape perioada pandemiei. Asta este cea mai sigura varianta

Desi vestile cu privire la pandemia de coronavirus sunt din ce in ce mai ingrijoratoare, romanii au nevoie de vacante. Multi dintre ei nu stiu insa daca este momentul sa plece din tara. Pe de alta parte, specialistii spun ca acum este momentul ca turismul local sa castige teren.

CORONAVIRUS. America Latina depaseste SUA si Canada ca numar de decese si devine a doua cea mai afectata regiune din lume de pandemia Covid-19, dupa Europa

America Latina a depasit luni, oficial, SUA si Canada ca numar de decese provocate de noul coronavirus. Astfel, regiunea Americii Latine si Caraibilor a devenit a doua cea mai indoliata regiune din lume de pandem.

VIDEO Atractiile de pe Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania. Peisajele montane ametitor de frumoase

Transalpina este cea mai inalta sosea din Romania, ajungand in pasul Urdele la o inaltime de 2. 145 de metri. Mai este cunoscuta si sub denumirea Drumul Regelui, pentru ca a fost construit la initiativa regelui Carol al II-lea.

Ludovic Orban, despre Dan Barna: Dupa ce discuti cu mine, sa dai o tura prin Piata Victoriei si sa spui ca Guvernul Orban a pierdut situatia de sub control, nu este cea mai buna forma de a purta negocieri Replica liderului USR

Premierul Ludovic Orban l-a acuzat pe liderul USR, Dan Barna, ca dupa ce a participat la o discutie cu el la Guvern, a trecut pe la protestul din Piata Victoriei al celor care nu cred in existenta noului.

Litoralul romanesc, invadat de alge. Este cea mai mare cantitate de plante marine adusa de ape in ultimii 10 ani: E clar, nici natura nu tine deloc cu noi (VIDEO)

Este dezastru pe litoralul romanesc. Tone de alge au invadat plajele, si malul marii, formand un covor verde, infiorator. Stratul tot mai gros si mirosul greu de suportat ii indeparteaza pe cei care vin sa se.

Lidia Fecioru ne invata cum sa ne implinim dorintele. Care este cel mai mare dusman in drumul spre visurile noastre

Lidia Fecioru a prezentat, la Antena 3, pilda zilei. indoielile sunt cei mai mari dusmani ai nostri. Din cauza lor pierdem ceea ce am fi putut sa castigam daca aveam incredere in noi.

Ministerul Educatiei a publicat rezultatele repartizarii in licee Liceele la care s-a intrat cu cea mai mare medie

Ministerul Educatiei a publicat rezultatele admiterii la liceu 2020 a absolventilor de clasa a VIII-a. Acestea pot fi vazute pe admitere. edu. ro si la avizierele liceelor. Online, rezultatele pot fi vazute introducand codul pe care fiecare elev l-a primit de la scoala. Liceul unde s-a intrat cu cea mai mare medie este Colegiul National Sfantul Sava unde la specializarea Matematica- informatica ultima nota a fost 9. Pe Locul doi se afla Colegiul National Gheorghe Lazar unde la specializarea matematica- informatica ultima nota a fost 9.

Record pentru Ana Maria Popescu: a devenit cea mai titrata spadasina din istoria Cupei Mondiale

Ana Maria Popescu a castigat pentru a patra oara in cariera Cupa Mondiala la spada feminin, a anuntat, duminica, clubul CSA Steaua, la care este legitimata sportiva. Federatia Internationala de Scrima a luat hotararea de a-i acorda trofeul romancei, chiar daca, asa cum s-a intamplat in multe sporturi, sezonul a fost oprit brusc de pandemia de coronavirus.

Misteriosul cavaler cu lance, ascuns de 2.000 de ani la cea mai aspra sihastrie din Romania

Aflata la 22 de kilometri de orasul Campulung Muscel, la o altitudine de 880 de metri si considerata cea mai aspra sihastrie romaneasca, Manastirea Cetatuia Negru-Voda are pe unul dintre peretii sai un neobisnuit desen cu un cavaler cu lance. Desenul are aproape 2. 000 de ani vechime.

ANM |Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Intervalul in care va ploua in cea mai mare parte a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a publicat luni prognoza meteo pentru perioada 13 - 26 iulie. Vor fi variatii mari de temperatura de la o zi la alta, iar in intervalul 16 - 20 iulie va ploua in cea mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )