Libnet.ro
UNICEF

13:00

Andreea Marin, insarcinata anul acesta?

ADPM ADPM,
Andreea Marin, insarcinata anul acesta?

Andreea Marin, insarcinata anul acesta? Da, sunt sanse sa auzim marea veste. Vedeta si sotul ei, Tuncay, isi doresc mult sa devina parinti, iar prezentatoarea emisiunii Pretuieste Viata, de la TVR, este deschisa sa urmeze tratamente medicale de ultima generatie pentru a putea ramane insarcinata. continuă pe ADPM

Andreea Marin ne arata apa murdara care curge la robinet in Voluntari

Andreea Marin ne spune, inca o data, cate probleme exista in Voluntari, orasul in care locuieste. Dupa ce a atas atentia asupra faptului ca strazile sunt intr-un permanent santier, vedeta ne arata ce apa curge la robinet. Imaginile vorbesc de la sine.

Andreea Marin vrea sa devina mama din nou. Ce a dezvaluit vedeta

Andreea Marin si sotul ei, Tuncay, isi doresc mult sa devina parinti. Vedeta este deschisa sa urmeze tratamente medicale de ultima generatie pentru a putea ramane.

Andreea Marin dezvaluie cat de murdara este apa de la robinet din Pipera: Ne aude cineva? (FOTO)

Andreea Marin face un apel disperat, reusind sa isi socheze fanii de pe reteaua de socializare Facebook printr-o poza prin care le arata tuturor cum arata apa de la robinet care curge la casa sa din.

Ce scarbos! S-a dus tot paradisul... Poza postata de Andreea Marin pe Facebook: Ne aude cineva?

Andreea Marin este de a dreptul revoltata. Ea s-a mutat la marginea Bucurestiului pentru a avea parte de aer curat, curte si o viata decenta. Insa tot paradisul a disparut cand vedeta a dat drumul apei de la chiuveta. Fo.

Andreea Marin, in dialog cu un saman despre ce inseamna meditatia zen si tehnicile orientale de echilibrare

Invitatul Andreei Marin in emisiunea Pretuieste viata este un saman, care explica, printre altele, ce inseamna meditatia zen si tehnicile orientale de echilibrare.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )