Libnet.ro
UNICEF

08:45

Andreea Marin vrea sa devina mama din nou. Ce a dezvaluit vedeta

Antena3 Antena3,
Andreea Marin vrea sa devina mama din nou. Ce a dezvaluit vedeta

Andreea Marin si sotul ei, Tuncay, isi doresc mult sa devina parinti. Vedeta este deschisa sa urmeze tratamente medicale de ultima generatie pentru a putea ramane. continuă pe Antena3

Andreea Marin, insarcinata anul acesta?

Andreea Marin, insarcinata anul acesta? Da, sunt sanse sa auzim marea veste. Vedeta si sotul ei, Tuncay, isi doresc mult sa devina parinti, iar prezentatoarea emisiunii Pretuieste Viata, de la TVR, este deschisa sa urmeze tratamente medicale de ultima generatie pentru a putea ramane insarcinata.

Andreea Marin ne arata apa murdara care curge la robinet in Voluntari

Andreea Marin ne spune, inca o data, cate probleme exista in Voluntari, orasul in care locuieste. Dupa ce a atas atentia asupra faptului ca strazile sunt intr-un permanent santier, vedeta ne arata ce apa curge la robinet. Imaginile vorbesc de la sine.

Andreea Marin dezvaluie cat de murdara este apa de la robinet din Pipera: Ne aude cineva? (FOTO)

Andreea Marin face un apel disperat, reusind sa isi socheze fanii de pe reteaua de socializare Facebook printr-o poza prin care le arata tuturor cum arata apa de la robinet care curge la casa sa din.

Ce scarbos! S-a dus tot paradisul... Poza postata de Andreea Marin pe Facebook: Ne aude cineva?

Andreea Marin este de a dreptul revoltata. Ea s-a mutat la marginea Bucurestiului pentru a avea parte de aer curat, curte si o viata decenta. Insa tot paradisul a disparut cand vedeta a dat drumul apei de la chiuveta. Fo.

Negrul e din nou la putere! Cele mai frumoase 7 tinute de la MTV Movie Awards

Negrul e din nou la putere! Criticii e moda au analizat in amanunt fotografiile de pe covorul rosu de la MTV Movie Awards si au ajuns la o parere unanima: anul acesta, se poarta in continuare negrul. Marile vedete de la Hollywood au ales tinute negre pentru marea seara, iar Cara Delevigne, Gigi Hadid si Kendall Jenner au fost favoritele criticilor.

Romania a intrat din nou pe deficit in comertul cu produse agroalimentare

Tara noastra a exportat anul trecut peste 15 milioane de tone de produse agroalimentare, in valoare de 5,73 miliarde de euro, in crestere cu 4,6% pe cantitate si cu 6% din punct de vedere valoric, comparativ cu anul 2014, insa a intrat din nou pe deficit, dupa doi ani in care a raportat excedent in comertul international cu produse agroalimentare, deoarece importurile au fost usor mai ridicate in 2015 fata de anul precedent, arata datele Ministerului Agriculturii.

Anamaria Prodan, din nou la medicul estetician

A slabit foarte mult si este extrem de incantata de felul cum arata. Dar acest lucru nu o impiedica pe Anamaria Prodan sa ia din nou cu asalt.

Oana Roman trebuie sa se opereze din nou

Oana Roman trebuie sa se opereze din nou dupa ce a fost supusa mai multor interventii la abdomen cauzate de complicatiile dupa nasterea prin cezariana. Iata prin ce chinuri trece vedeta, avand inca dureri la cativa ani de la respectivele operatii.

Andreea Marin, in dialog cu un saman despre ce inseamna meditatia zen si tehnicile orientale de echilibrare

Invitatul Andreei Marin in emisiunea Pretuieste viata este un saman, care explica, printre altele, ce inseamna meditatia zen si tehnicile orientale de echilibrare.

Teroristii care au atacat Bruxelles, voiau sa atace din nou Franta, dar s-au reorientat din cauza anchetei politistilor

Celula terorista care a atacat Bruxellul, a ales capitala Belgiei din cauza anchetei care se apropia amenintator de ei, in Franta. Potrivit mediafax, care citeaza Parchetul federal, obiectivul acestora urma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )