Libnet.ro
UNICEF

09:17

Andreea Marin, jignita ca la usa cortului de Mihaela Radulescu

România Liberă România Liberă,
Andreea Marin, jignita ca la usa cortului de Mihaela Radulescu

Mihaela Radulescu a sters pe jos cu Andreea Marin. Desi incearca sa pastreze aparentele, fostele sot. continuă pe România Liberă

SOC in televiziune! MIHAELA RADULESCU a spus tot despre copii! DANI OTIL e iN STARE DE SOC

Celebra prezentatoare Mihaela Radulescu a recunoscut ca isi doreste sa mai aiba copii. Mihaela a incercat de mai mult ori sa ramana insarcinata, dar se pare ca dorinta nu i-a fost ascultata.

Mihaela Radulescu si-a dorit mult al doilea copil. Ce s-a intamplat cu vedeta PRO TV

Mihaela Radulescu este cunoscuta ca fiind o mare diva a showbiz-ului romanesc, dar si ca o mama extrem de grijulie si mandra de fiul sau. Desi si-ar fi dorit mult sa-i ofere un frate lui Ayan, acest lucru nu s-a intamplat. Care este motivul pentru care familia vedetei de la Pro TV nu s-a putut .

Mihaela Radulescu, mama a doua oara!? Vedeta face anuntul surprinzator

Mihaela Radulescu traieste de ani buni o viata de poveste departe de Romania. Are 50 de ani, dar are un corp de fotomodel, un fiu adolescent, un iubit celebru la nivel international si o cariera de.

Andreea Marin, dura cu Violeta: Nu ni se cuvine nimic!

Andreea Marin, una dintre cele mai iubite si populare prezentatoare TV, in viata de zi cu zi, nu este atat de dulce, mai ales cand vine vorba de educatia fetitei sale, Violeta, si recunoaste ca incearca sa-i impuna un regim de viata strict si anumite reguli. Andreea Marin, dura cu Violeta: Nu ni se cuvine .

Din pacate, vestile nu sunt deloc bune: Adevarul despre Andreea Marin a iesit la iveala...

Andreea Marin este una dintre cele mai indragite vedete din Romania. Cu toate acestea, putini sunt cei care stiu ca vedeta nu si-a dorit dintotdeauna sa lucreze in televiziune, ci s-a pregatit in domeniul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )