Libnet.ro
UNICEF

13:30

Andreea Marin, marturisire in premiera. Ce problema a avut fiica sa la nastere

Antena3 Antena3,
Andreea Marin, marturisire in premiera. Ce problema a avut fiica sa la nastere

Si-a dorit mult un copil, iar Violeta a reprezentat implinirea sa. Andreea Marin a marturisit insa ca fiica sa a avut o problema de sanatate la nastere. Exista multi copii care se nasc cu mici probleme . continuă pe Antena3

Schimbare de look RADICALA pentru Andreea Marin: Ce parere au avut fanii Zanei Surprizelor (FOTO)

Andreea Marin a anuntat ca se gandeste sa isi schimbe look-ul si a postat o imagine, pe contul personal de socializare, in care apare in doua ipostaze: intr-una in care se afla cu o peruca de culoare.

in premiera, Andreea Marin si-a recunoscut dependenta: Mi-e dor sa am...

Andreea Marin, in varsta de 43 de ani, a apelat, din comoditate sau din lipsa de timp, a un truc care o ajuta sa arate ca scoasa din cutie, atunci cand este vorba despre podoaba capilara. Aceasta este.

Suma URIASA pe care Andreea Marin o plateste pentru studiile fiicei sale. Fanii vedetei i-au sarit in cap

Andreea Marin si Stefan Banica Jr. nu se uita la bani atunci cand vine vorba de fiica lor, Violeta, cei doi platind o avere pentru ca micuta sa mearga la o scoala privata cu predare in limba engleza din Ca.

Momente dramatice pentru Andreea Marin: Nu am reusit sa ma pun pe picioare...

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate vedete din Romania, insa dincolo de lumina reflectoarelor, aceasta a avut o viata grea. Si-a pierdut mama de la o varsta frageda, a trecut prin doua div.

Andreea Marin, schimbare radicala: Fanii au ramas pur si simplu cu gura cascata cand au vazut cum arata... (FOTO)

Andreea Marin si-a surprins prietenii virtuali publicand pe internet o poza in care apare purtand o peruca blonda. Ce varianta sa aleg?!, i-a intrebat Andreea Marin pe fanii ei. Iar parerile.

Cine ar mai fi crezut? Andreea Marin si Tuncay Ozturk, DIN NOU iMPREUNA!

Andreea Marin, fata in fata cu fostul sau sot, Tuncay Ozturk! Cei doi au fost prezenti, recent, la un eveniment monden. Daca fosta prezentatoare TV a venit singura, Tuncay a sosit insotit de o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )