Libnet.ro
UNICEF

06:30

Andreea Marin, mesaj fabulos pentru profesorii ignoranti din scoli

ADPM ADPM,
Andreea Marin, mesaj fabulos pentru profesorii ignoranti din scoli

Andreea Marin le da o palma dureroasa profesorilor care isi ignora elevii cu potential si posteaza pe Facebook scrisoarea unui pustan care ii cere dascalului sau atentia de care are nevoie pentru a se realiza in viata. Continue reading . continuă pe ADPM

Andreea Marin mobilizeaza Scoala Mamelor pentru protestul anti-maidanezi

Andreea Marin le sfatuieste pe femeile din comunitatea ei online, Scoala Mamelor, sa se alature in aceasta seara protestului parintilor din Piata Romana, Bucuresti, in speranta ca se va gasi o solutie urgenta pentru ridicarea tuturor cainilor vagabonzi de pe strazile capitalei. Continue reading .

Andreea Marin transeaza problema maidanezilor: Daca iti pasa cu adevarat de un caine, il tii in curtea ta!

Andreea Marin subliniaza ca nu doreste expres eutanasierea cainilor vagabonzi, ci solutionarea rapida a prezentei lor pe strazile orasului. Vedeta arata cu degetul spre cei care sustin ca iubesc si apara animalele, dar le abandoneaza pe strazi lasandu-i infometati. Continue reading .

ASPA: Daca se va opta pentru eutanasiere, cainii din Bucuresti ar putea fi adunati in 12-18 luni

Daca se va opta pentru eutanasiere, cainii din Bucuresti ar putea fi adunati in 12-18 luni, a declarat, vineri, Razvan Bancescu, coordonator de proiect la Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor ASPA), precizand ca, pana la referendum, toti cainii potential agresivi vor fi eutanasiati.

Directorul ASPA: Daca se va opta pentru eutanasiere, cainii din Bucuresti ar putea fi adunati in 12-18 iulie

Directorul Autoritatii pentru Supravegherea si Protectia Animalelor, Razvan Bancescu, a explicat, vineri, ca daca bucurestenii se vor exprima pentru eutanasiere, cainii maidanezi vor putea fi adunati in 12-18.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )