Libnet.ro
UNICEF

18:45

Directorul ASPA: Daca se va opta pentru eutanasiere, cainii din Bucuresti ar putea fi adunati in 12-18 iulie

B1 B1,
Directorul ASPA: Daca se va opta pentru eutanasiere, cainii din Bucuresti ar putea fi adunati in 12-18 iulie

Directorul Autoritatii pentru Supravegherea si Protectia Animalelor, Razvan Bancescu, a explicat, vineri, ca daca bucurestenii se vor exprima pentru eutanasiere, cainii maidanezi vor putea fi adunati in 12-18. continuă pe B1

ASPA: Daca se va opta pentru eutanasiere, cainii din Bucuresti ar putea fi adunati in 12-18 luni

Daca se va opta pentru eutanasiere, cainii din Bucuresti ar putea fi adunati in 12-18 luni, a declarat, vineri, Razvan Bancescu, coordonator de proiect la Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor ASPA), precizand ca, pana la referendum, toti cainii potential agresivi vor fi eutanasiati.

ASPA: Am putea scapa de cainii vagabonzi intr-un an si jumatate

Cainii vagabonzi din Bucuresti ar putea fi adunati in 12-18 luni, daca in urma referendumului se va opta pentru eutanasiere, a declarat, vineri, Razvan Bancescu, coordonator de proiect la ASPA, precizand ca,.

Andrei Chiliman: Pe langa referendum, propun colegilor eutanasierea imediata a cainilor agresivi. / Cristian Popescu Piedone: Este inadmisibil ca alocatia pentru cainii din adaposturi sa fie mai mare decat pentru copiii institutionalizati

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat joi ca, pe langa referendum, va propune colegilor sa solicite Guvernului modificarea OUG 155/2001, iar cainii agresivi sa fie pe lista animalelor care trebuie eutanasiate imediat. De asemenea, primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a declarat joi, dupa intalnirea cu Sorin Oprescu si primarii de sector, ca este inadmisibil ca alocatia pentru cainii din adaposturi sa fie mai mare decat pentru copiii institutionalizati.

Directorul ASPA a mintit: Maidanezul care l-a ucis pe baiat nu era adoptat de un ONG

UPDATE 14:08 Politistii de la Omoruri au verificat cainii de la adapostul din Pallady si au dovedit ca animalul care a atacat mortal copilul nu era adoptat de un ONG. O echipa de politisti de la Omoruri fac.

Directorul ASPA urmeaza sa fie audiat: Maidanezul care l-a ucis pe baiat nu era adoptat de un ONG

UPDATE 15:02 DirectorulASPAva fi audiat in jurul orei 16:00 de catre procurorii de la Parchetul General al Capitalei. UPDATE 14:08 Politistii de la Omoruri au verificat cainii de la adapostul din Pallad.

Dosarul copilului ucis de caini, preluat de procurorii de la Parchetul General. Directorul ASPA, Razvan Bancescu, adus la audieri de politisti

UPDATE 16:41:Directorul Autoritatatii pentru Supravegherea si Protectia Animalelor ASPA), Razvan Bancescu, a fost adus de politisti la Parchetul General pentru a fi audiat in cazul copilului ucis de.

Surse: Directorul ASPA a mintit cand a spus ca maidanezii care au atacat copii au fost adoptati de catre un ONG

O echipa de politisti de la Omoruri fac verificari, miercuri, la adapostul de caini de pe bulevardul Theodor Pallady din Bucuresti, dupa ce unele surse au anuntat ca animalele nu au fost adoptate de un ONG,.

Subiectele Zilei: Cum au rezolvat Europa si SUA problema cainilor maidanezi. Vestul a optat pentru eutanasiere, Estul mizeaza pe sterilizare si adaposturi; Camorra napolitana recruteaza asasini din randul minorilor romi din Romania; Cum poate fi revitali

Guvernul vrea sa topeasca banii de investitii in consum. Statul se pregateste sa vanda pe bursa pachete minoritare din actiunile Romgaz, CE. Romania, corigenta lumii. Politicienii corupti si drumurile proaste ne-au aruncat in coada clasamentului global al competitivitatii. Tara noastra.

Petitie in mediul online pentru eutanasierea maidanezilor din Capitala

Cazul copilului sfasiat de caini ia amploare si in mediul online. Pe internet, a aparut o petitie care sustine eutanasierea maidanezilor, daca nu sunt adoptati in 30 de zile. Oamenii cred ca trebuie.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )