Libnet.ro
UNICEF

18:00

Andreea Marin promoveaza frumusetea naturala printr-o fotografie in care apare complet nemachiata

ADPM ADPM,
Andreea Marin promoveaza frumusetea naturala printr-o fotografie in care apare complet nemachiata

Andreea Marin militeaza pentru naturalete si le recomanda admiratorilor sai a urma un stil de viata sanatos si exemplar. in dorinta de a sublinia inca o data ca frumusetea vine din interior si nu doar prin stratul de machiaj sau artificii stilistice, vedeta a publicat pe pagina ei de socializare o fotografie in care apare complet nemachiata, la finalul unui tratament facial non-invaziv derulat la Silhouette. continuă pe ADPM

Andreea Marin a postat o poza in care apare fara machiaj. Cum au reactionat fanii - FOTO

Andreea Marin a renuntat la machiaj. Nu de tot, ci intr-o fotografie postata pe contul sau de Facebook. Reactiile fanilor nu au intarziat sa apara. Femeile care o indragesc pe.

Andreea Marin a ales sa dea vestea cea mare tocmai din Franta. Un nou inceput. Fanii au reactionat: Felicitari pentru curaj

Andreea Marin a plecat la Cannes pentru a participa la Festivalul de Film. Ea a postat o fotografie pe contul sau de socializare alaturi de un mesaj pentru care fanii au felicitat-o. Apus. Si un nou.

Andreea Marin si Alexandra Dinu, aparitie surprinzatoare impreuna la Cannes

Andreea Marin si Alexandra Dinu au oferit aparitie impreuna surprinzatoare la Cannes. Cele doua s-au reintalnit dupa cinci ani de cand si-au unit fortele pentru a sprijini cazuri umanitare ale Fundatiei Pretuiete Viata.

Andreea Marin: Trei ani mi-a luat sa ma vindec dupa ce am folosit un produs cosmetic cumparat de pe internet

Andreea Marin a suferit enorm dupa ce a folosit o crema cumparata de pe internet, pentru care nu a avea recomandarea unui medic dermatolog. Eu nu mai incerc pe pielea mea produse de cosmetica. Am.

Ce spune Andreea Marin despre noul barbat din viata sa

Intr-un interviu pentru Life. ro, Andreea Marin a fost rezervata canda fost intrebata daca in prezent exista cineva in viata sa. Nu voi mai vorbi cu aceeasi sinceritate.

Andreea Marin a dat vestea de la Cannes, dupa acuzatiile fostului sot: Un nou inceput (FOTO)

Andreea Marin pare sa isi fi revenit dupa divortul de medicul Tuncay Ozturk, iar acum, diva isi petrece timpul productiv, dedicandu-se proiectelor sale. Aceasta se afla zilele acestea la.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )