Libnet.ro
UNICEF

08:30

Andreea Marin: Trei ani mi-a luat sa ma vindec dupa ce am folosit un produs cosmetic cumparat de pe internet

Antena3 Antena3,
Andreea Marin: Trei ani mi-a luat sa ma vindec dupa ce am folosit un produs cosmetic cumparat de pe internet

Andreea Marin a suferit enorm dupa ce a folosit o crema cumparata de pe internet, pentru care nu a avea recomandarea unui medic dermatolog. Eu nu mai incerc pe pielea mea produse de cosmetica. Am. continuă pe Antena3

Andreea Marin a dat vestea de la Cannes, dupa acuzatiile fostului sot: Un nou inceput (FOTO)

Andreea Marin pare sa isi fi revenit dupa divortul de medicul Tuncay Ozturk, iar acum, diva isi petrece timpul productiv, dedicandu-se proiectelor sale. Aceasta se afla zilele acestea la.

Andreea Marin si Alexandra Dinu, aparitie surprinzatoare impreuna la Cannes

Andreea Marin si Alexandra Dinu au oferit aparitie impreuna surprinzatoare la Cannes. Cele doua s-au reintalnit dupa cinci ani de cand si-au unit fortele pentru a sprijini cazuri umanitare ale Fundatiei Pretuiete Viata.

Andreea Marin promoveaza frumusetea naturala printr-o fotografie in care apare complet nemachiata

Andreea Marin militeaza pentru naturalete si le recomanda admiratorilor sai a urma un stil de viata sanatos si exemplar. in dorinta de a sublinia inca o data ca frumusetea vine din interior si nu doar prin stratul de machiaj sau artificii stilistice, vedeta a publicat pe pagina ei de socializare o fotografie in care apare complet nemachiata, la finalul unui tratament facial non-invaziv derulat la Silhouette.

Ce spune Andreea Marin despre noul barbat din viata sa

Intr-un interviu pentru Life. ro, Andreea Marin a fost rezervata canda fost intrebata daca in prezent exista cineva in viata sa. Nu voi mai vorbi cu aceeasi sinceritate.

Andreea Marin a postat o poza in care apare fara machiaj. Cum au reactionat fanii - FOTO

Andreea Marin a renuntat la machiaj. Nu de tot, ci intr-o fotografie postata pe contul sau de Facebook. Reactiile fanilor nu au intarziat sa apara. Femeile care o indragesc pe.

Andreea Marin a ales sa dea vestea cea mare tocmai din Franta. Un nou inceput. Fanii au reactionat: Felicitari pentru curaj

Andreea Marin a plecat la Cannes pentru a participa la Festivalul de Film. Ea a postat o fotografie pe contul sau de socializare alaturi de un mesaj pentru care fanii au felicitat-o. Apus. Si un nou.

Fost primar din Arges, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru fraude cu fonduri europene

Fostul primar al comunei Titesti din judetul Arges, Florian Rizea, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare, iar secretara primariei, Ileana Cristina Miu, a primit o condamnare de doi ani de.

Fost primar din Arges, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru fraude cu fonduri europene

Fostul primar al comunei Titesti din judetul Arges, Florian Rizea, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare, iar secretara primariei, Ileana Cristina Miu, a primit o condamnare de doi ani de inchisoare cu suspendare pentru fraude cu fonduri europene, fapte savarsite in perioada 2007-2008. Conform sentintei, care nu este definitiva, prejudiciul adus APIA, stabilit la aproape 20. 000 de lei, a fost returnat, trasnmite News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )