Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andreea Marin si Virgil Iantu fac apel catre parintii din Romania:Petreceti minimum o ora de calitate pe zi cu copiii vostri!

Adevărul Adevărul,
Andreea Marin si Virgil Iantu fac apel catre parintii din Romania:Petreceti minimum o ora de calitate pe zi cu copiii vostri!

Postul de radio Itsy Bitsy FM, alaturi de Andreea Marin si Virgil Iantu, incepe o campanie care urmareste sa schimbe relatia dintre copiii si parintii din Romania. continuă pe Adevărul

Andreea Marin lamureste acuzele lui Catalin Scanteie! Iata cum sta situatia in cazul banilor inca nevirati in urma concertului pentru victimile Colectiv!

Dupa ce Catalin Scanteie, unul din supravietuitorii incendiului de la Colectiv, a insinuat, in mediul online, ca fundatia Andreei Marin nu a transferat o parte din banii stransi in urma vanzarii biletelor pentru concertul caritabil sustinut de Angela Gheorghiu in luna noiembrie a anului trecut, desi ar fi putut vira sumele de la biletele vandute in alte medii decat pe Biletoo. ro, cei care au conturile blocate, Andreea Marin vine sa explice situatia si sa arate cat de eronate sunt informatiile acestuia. In plus, nefiind la prima abatere de acest fel, Catalin Scanteie ar putea fi dat si in judecata pentru cele afirmate.

Andreea Marin, insarcinata anul acesta?

Andreea Marin, insarcinata anul acesta? Da, sunt sanse sa auzim marea veste. Vedeta si sotul ei, Tuncay, isi doresc mult sa devina parinti, iar prezentatoarea emisiunii Pretuieste Viata, de la TVR, este deschisa sa urmeze tratamente medicale de ultima generatie pentru a putea ramane insarcinata.

Andreea Marin, marturisiri impresionante despre fetita ei

Andreea Marin s-a schimbat radical de cand a venit pe lume Violeta, fetita pe care o are impreuna cu Stefan Banica. Nu-mi amintesc de Andreea dinaintea nasterii Violetei. in primul.

Andreea Marin vrea sa devina mama din nou. Ce a dezvaluit vedeta

Andreea Marin si sotul ei, Tuncay, isi doresc mult sa devina parinti. Vedeta este deschisa sa urmeze tratamente medicale de ultima generatie pentru a putea ramane.

Catalin Scanteie, supravietuitor din Colectiv, acuze catre Andreea Marin: Fundatia ei a achitat victimelor si rudelor doar 50% din incasari! Cu restul de bani, nu se stie nici acum exact ce s-a intamplat!

Unul dintre supravietuitorii tragediei din Colectiv aduce acuzatii Andreei Marin. Acesta spune ca vedeta nu s-a interesat de banii stransi dintr-un concert caritabil sa ajunga la victime. Dupa tragedia.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )