Libnet.ro
UNICEF

16:00

Andrei Baciu: Pana la sfarsitul lunii martie, sosesc 2,5 milioane doze de vaccin produse de Pfizer-BionTech si 430.000 de doze produse de compania Moderna

B1 B1,
Andrei Baciu: Pana la sfarsitul lunii martie, sosesc 2,5 milioane doze de vaccin produse de Pfizer-BionTech si 430.000 de doze produse de compania Moderna

Andrei Baciu, vicepresedintele Comisiei de Vaccinare, a precizat,la Antena 3, ca pana la sfarsitul lunii martie, vor ajunge 2,5 milioane de doze de vaccin produse de Pfizer-BionTech si 430. 000 de doze. continuă pe B1

Andrei Baciu: Pana la finalul lunii martie, vom avea doua milioane si jumatate de doze de la BioNTech Pfizer

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Andrei Baciu a afirmat ca, pana la sfarsitul lunii martie, Romania va avea doua milioane si jumatate de doze devaccin de la BioNTech Pfizer, iar coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita, a precizat ca, dupa ce vor sosi saptamana viitoare dozele de vaccin de la Moderna, acelea si cele primite deja vor fi alocate centrelor de vaccinare.

3 milioane de vaccinuri sosesc in Romania pana la sfarsitul lunii martie. S-a deschis o noua runda de programari

Andrei Baciu, vicepresedintele Comisiei de Vaccinare, a explicat la Antena 3 ca in urmatoarele luni capacitate de productie a vaccinurilor anti-COVID va creste la nivel mondial, astfel ca toate tarile vor primi suficiente doze pentru imunizarea populatiei impotriva virusului SARS-Cov-2.

MINISTRUL SANATATII FRANCEZ: Franta poate vaccina 2,4 milioane de persoane pana la sfarsitul lunii februarie

Franta este pe drumul cel bun pentru a-si atinge tinta de vaccinare a 1 milion de persoane impotriva COVID-19 pana la sfarsitul lunii ianuarie si are suficiente doze pentru a creste totalul la 2,4 milioane de persoane vaccinate pana la sfarsitul lunii februarie, a declarat luni ministrul sanatatii Olivier Veran, citat de Reuters.

Andrei Baciu: incercam sa finalizam o procedura pentru ca persoanele cu boli cronice sa poata prezenta direct la centrul de vaccinare documentele care atesta boala, daca nu se regasesc in platforma

Vicepresedintele campaniei de vaccinare,Andrei Baciu,a precizat,la TVR1,ca se ia in calcul posibilitateaca oamenii cu boli cronice sa prezinte documentele medicilor din centrele de.

PSD: Guvernul sa demisioneze daca pana la sfarsitul lunii septembrie nu sunt imunizati 10,4 milioane de romani

Partidul Social Democrat solicita partidelor din coalitia de guvernare sa isi asume politic obiectivul enuntat de premierul Florin Citu privind imunizarea a 10,4 milioane de persoane pana cel tarziu la finalul lunii septembrie.

Florin Citu: Vrem sa ajungem spre 100.000 - 150.000 de vaccinuri zi, numai sa avem dozele. Asteptam 2,4 milioane de doze de la Pfizer si 430.000 de la Moderna pana la finalul lunii martie

Premierul Florin Citu a declarat, marti, ca spera sa ajungem la 100. 000 de vaccinuri anti-COVID-19 facute pe zi, problema este sa avem suficiente doze. Pana la finele lui martie, Romania ar urma sa.

Valeriu Gheorghita: Peste 10 milioane de romani vor fi vaccinati pana la sfarsitul lunii septembrie

Obiectivul asumat de Romania, de a vaccina 10,7 milioane de persoane va putea fi atins pana la sfarsitullunii septembrie, a precizat medicul Valeriu Gheorghita. Acesta a dat asigurari ca Rominia are.

PSD: Guvernul Citu trebuie sa demisioneze, daca pana la sfarsitul lunii septembrie 2021 nu sunt imunizati 10,4 milioane de romani

PSD solicita partidelor din coalitia de guvernare sa isi asume politic obiectivul enuntat de premierul Florin Citu, de a imuniza 10,4 milioane de persoane pana cel tarziu la finalul lunii septembrie 2021. Esecul in atingerea acestui obiectiv trebuie sa conduca in mod automat la demisia Guvernului si la formarea unei noi majoritati parlamentare, capabila sa gestioneze pandemia si sa relanseze economia, adauga social-democratii.

Florin Citu: in scenariul optimist, 2 milioane de persoane vacinate pana in 29 martie Pana la final de septembrie, 10,4 milioane de vaccinati cu ambele doze Sunt 23 de milioane de doze deja platite, sa vedem cand vin (VIDEO)

In scenariul optimist, Romania va primi 4,2 milioane de doze de vaccinanti-COVID-19 pana in 29 martie, data pana la care, tot intr-un scenariu optimist, va avea 2 milioane de persoane vaccinate la nivel na.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )