Libnet.ro
UNICEF

13:30

MINISTRUL SANATATII FRANCEZ: Franta poate vaccina 2,4 milioane de persoane pana la sfarsitul lunii februarie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTRUL SANATATII FRANCEZ: Franta poate vaccina 2,4 milioane de persoane pana la sfarsitul lunii februarie

Franta este pe drumul cel bun pentru a-si atinge tinta de vaccinare a 1 milion de persoane impotriva COVID-19 pana la sfarsitul lunii ianuarie si are suficiente doze pentru a creste totalul la 2,4 milioane de persoane vaccinate pana la sfarsitul lunii februarie, a declarat luni ministrul sanatatii Olivier Veran, citat de Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

VOICULESCU: Orice persoana se poate vaccina antigripal, fie ca are sau nu asigurare de sanatate

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat ca orice persoana se poate vaccina antigripal, fie ca are sau nu asigurare de sanatate.

Ministrul Sanatatii introduce doua noi categorii de persoane care se pot vaccina in etapa a II-a a campaniei de imunizare

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu a anuntat, vineri, ca Guvernul va adopta saptamana viitoare o hotarare care va modifica strategia national de vaccinare. El a precizat ca vor fi incluse doua noi categorii de persoane vulnerabile in etapa a doua de vaccinare si anume oamenii fara adapost si persoanele cu handicap si cele care le ingrijesc.

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu: Medicii de familie vor primi minim 30 de lei pentru fiecare pacient vaccinat

Guvernul a adoptat in sedinta de vineri o ordonanta de urgenta privind felul in care voir fi platiti cei care ii vor vaccina pe romani. Vlad Voiculescu, Ministrul Sanatatii a declarat, vineri ca exista si o forma de remunerare pentru medicii de familie, pe care ii considera cei mai importanti vectori de comunicare si de convingere a romanilor in perioada urmatoare.

Ministrul Sanatatii anunta sumele pe care personalul medical le va primi pentru vaccinarile din etapa a doua

Guvernul a adoptat in sedinta de vineri o ordonanta de urgenta privind felul in care voir fi platiti cei care ii vor vaccina pe romani. Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat vineri, ca personalul medical din spitale si medicii de familie vor primi o plata suplimentara pentru efortul depus peste program, in etapa a doua de vaccinare care a demarat astazi 15 ianuarie.

Dupa Bucuresti, nici la Cluj nu mai sunt locuri pentru vaccinare. Ministrul Sanatatii: Sunt mult mai multi oameni care vor sa se vaccineze fata de numarul de doze existent

Dupa Bucuresti, nici la Cluj nu mai sunt locuri pentru cea de a doua etapa a vaccinarii anti-COVID, a afirmat, sambata, ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu. El a spus ca solutia va fi realocarea de doze, atunci cand vor fi disponibile.

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, si-a programat parintii pentru vaccinare: Mai e mult de munca cu platforma, am evaluat partial gresit

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a recunoscut ca a evaluat partial gresit platforma pentru inscriere la vaccinare. Mai este mult de munca, a spus ministrul, dupa ce numerosi oameni au asteptat ore sau nu s-au putut inscrie.

Ce spune ministrul Sanatatii despre problemele de functionare ale platformei de programare la vaccinare: Sunt multe inca de recuperat. Este regretabil (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a avut o prima reactie, vineri seara, cu privire la faptul ca platforma de programare la vaccinare nu a functionat in primele ore de la inceptul celei de-a doua etape a.

Ministrul Sanatatii anunta ca nici la Cluj nu mai sunt locuri libere: Sunt mult mai multi oameni care vor sa se vaccineze fata de numarul de doze existent

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat, sambata dimineata, ca nici la Cluj si nici la Bucuresti nu mai sunt locuri pentru cea de a doua etapa a vaccinarii anti-COVID. El a mai spus ca solutia va fi realocarea de doze, atunci cand vor fi disponibile.

Ministrul Sanatatii nu exclude o devansare a etapei a treia de vaccinare si nici posibilitatea ca vaccinarile sa se faca inclusiv in timpul noptii: Platforma de programare nu a functionat la inceputul etapei a doua de imunizare (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, spune ca nu este exclus ca vaccinarile sa se desfasoare, in Romania, si in timpul noptii, daca vor fi foarte multe persoane programate si vor exista dozele de ser.

Ministrul Sanatatii prefera un certificat electronic la vaccinare. Care este motivul

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat la TVR ca ar prefera ca autoritatile sa emita un certificat electronic celor care se vaccineaza, care sa intre intr-un wallet pe telefon.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )