Libnet.ro
UNICEF

12:30

Andrei Gheorghe, marturisire dureroasa atunci cand a fost intrebat daca lumea s-a saturat de el: M-am simtit tradat

Antena3 Antena3,
Andrei Gheorghe, marturisire dureroasa atunci cand a fost intrebat daca lumea s-a saturat de el: M-am simtit tradat

Marturisire dureroasa facuta de Andrei Gheorghe atunci cand a fost intrebat daca lumea s-a saturat de Andrei Gheorghe cel clasic, intr-un interviu mai vechi din 2010. M-am simtit tradat. Eu,. continuă pe Antena3

Andrei Gheorghe, in septembrie 2017: Va blestem conducatori ai Romaniei / Sint obosit. Am fost generatia de sacrificiu

Sint obosit. Am fost generatia de sacrificiu si am crezut ca dupa un drum lung si greu o sa ajungem intr'o poiana cu soare si flori. Dar nu a fost asa, asa isi incepea Andrei Gheorghe una dintre cele mai viralizate postari ale sale pe Facebook. In septembrie 2017, jurnalistul si-a exprimat prin cuvinte aspre dezamagirea fata de modul in care a evoluat societatea romaneasca din 1989 incoace.

Cateva momente controversate cu Andrei Gheorghe

Cunoscutul jurnalist Andrei Gheorghe a starnit mai mereu valuri in presa romaneasca, fie prin emisiunile realizate, fie prin declaratiile oferite. Probabil, cel mai controversat moment legat de Gheorghe a avut loc in 2003 atunci cand a fost arestat pentru 3 ore fiind acuzat ca este consumator de droguri. Dupa izbucnirea scandalului, Gheorghe a lasat sa se inteleaga ca intreaga poveste a fost lucratura unui potent om de afaceri. Un alt moment care a starnit valva in presa a avut loc in 2017 cand, invitat la postul public de radio, Andrei Gheorghe le-a transmis ascultatorilor postului national sa: Duceti-va dracului in padure, duceti-va in pesteri, violati dinozauri!.

Anchetatori: Moartea jurnalistului Andrei Gheorghe nu este una suspecta. Cand va fi gata rezultatul testului toxicologic

Din primele verificari, nu sunt indicii ca moartea jurnalistului Andrei Gheorghe ar fi fost una suspecta, acesta fiind cunoscut ca suferind de afectiuni cardiace si avand un infarct in trecut, au declarat surse judiciare, pentru Mediafax.

Ce povestesc cei care l-au cunoscut pe Andrei Gheorghe: I-am admirat, odata, la incheietura mainii, un ceas dreptunghiular, ingust. L-a scos in graba si mi l-a intins...Ti-l dau tie!

De ieri seara, din momentul in care s-a dus vestea ca Andrei Gheorghe a murit, Facebook a fost inundat de postari legate de cel care a fost unul dintre cei mai admirati realizatori de radio si televiziune. Pe pagina sa personala curg mesaje din partea celor care l-au cunoscut in viata reala sau virtuala, a celor care l-au considerat prieten sau a celor care l-au considerat, pur si simplu, un model. Multi dintre ei, mai ales fosti colegi, povestesc momente inedite petrecute cu el, iar altii, simpli fani, isi amintesc ca Midnight Killer a fost emisiunea care le-a influentat adolescenta. Vezi in text o selectie de comentarii din partea celor care, intr-un fel sau altul, l-au simtit pe Andrei Gheorghe in viata lor.

Andrei Gheorghe a murit. Cine a fost omul cat tot radioul romanesc

Andrei Gheorghe a murit la varsta de 56 de ani. A fost unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori de radio si televiziune. Decesul a fost consemnat in seara de 19 martie. Andrei Gheorghe a murit la varsta de 56 de ani, in seara zilei de luni, 19 martie. Acesta a fost gasit decedat in baie, [].

Andrei Gheorghe facea o marturisire trista in urma cu doi ani: Ma rog la Dumnezeu sa ma scape de manie si de furie, care ma mananca pe dinauntru

Omul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a murit la varsta de 56 ani, fiind gasit fara suflare in baie in seara de luni, 19 martie. Andrei Gheorghe facea o marturisire trista in urma cu doi.

Andrei Gheorghe, refuzat de TVR in urma cu o luna. Marturisirea dureroasa a jurnalistului: As fi avut nevoie de asta

Presa din Romania este in doliu dupa disparitia fulgeratoare a lui Andrei Gheorghe. Totodata, apar noi detalii despre incercarile disperate ale omului de radio si televiziune de a se intoarce in.

Dan Negru, dezlantuit dupa moartea lui Andrei Gheorghe: E ipocrita si mizerabila breasla mea (VIDEO)

Dan Negru a criticat in termeni duri reactia breslei la moartea lui Andrei Gheorghe. Realizatorul de televiziune si-a acuzat colegii de ipocrizie, pentru ca acum il plang pe Andrei Gheorghe, desi atunci cand.

Sorin Ovidiu Vintu, despre prima intalnire cu Andrei Gheorghe: Am fost socat de obraznicia intrebarii!

Sorin Ovidiu Vintu a povestit cum a decurs prima intalnire cu Andrei Gheorghe, atunci candi-a propus sa-l angajeze. in 2004, Gheorghe a fost consilier media la Realitatea TV, unde a prezentat si.

Sorin Ovidiu Vintu a povestit prima intalnire cu Andrei Gheorghe: Am fost socat de obraznicia intrebarii

Fostul patron al trustului Realitatea, Sorin Ovidiu Vintu, a povestit prima intalnire cu Andrei Gheorghe, cand i-a propus sa-l angajeze. Modul in care jurnalistul l-a tratat, cu obraznicie, intareste inca o data unicitatea lui Gheorghe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )