Libnet.ro
UNICEF

11:30

Andrei Gheorghe: Mort. Raspunsul macabru oferit de fostul jurnalist, in 2015, la intrebarea Unde te vezi peste 5 ani?

Antena3 Antena3,
Andrei Gheorghe: Mort. Raspunsul macabru oferit de fostul jurnalist, in 2015, la intrebarea Unde te vezi peste 5 ani?

Andrei Gheorghe a murit, pe 19 martie 2018. Fostul prezentator si realizator de televiziune si radio din Romania avea 56 de ani. O moarte care intristeaza Romania si pe care Andrei Gheorghe, cu umorul lui. continuă pe Antena3

Sorin Ovidiu Vintu a povestit prima intalnire cu Andrei Gheorghe: Am fost socat de obraznicia intrebarii

Fostul patron al trustului Realitatea, Sorin Ovidiu Vintu, a povestit prima intalnire cu Andrei Gheorghe, cand i-a propus sa-l angajeze. Modul in care jurnalistul l-a tratat, cu obraznicie, intareste inca o data unicitatea lui Gheorghe.

Gluma macabra facuta de fiica vitrega a lui Andrei Gheorghe, in timp ce el a fost descoperit mort

In timp ce acasa la Andrei Gheorghe ajungeau medicii legisti pentru a prelua trupul neinsufletit al marelui jurnalist, fiica lui vitrega a facut o gluma macabra. Katarina, fiica vitrega a regretatu.

Familia lui Andrei Gheorghe a decis sa-i respecte dorinta. Fostul jurnalist va fi incinerat

Familia lui Andrei Gheorghe a decis sa-i respecte ultima dorinta si a anuntat, printr-un mesaj de adio pe pagina lui de socializare, ca incinerarea corpului acestuia va avea loc Sambata 24 martie, la Institutul.

CUTREMURATOR! Andrei Gheorghe si-a presimtit MOARTEA: Oricum, NU APUC 60 de ani

Cunoscutul jurnalist Andrei Gheorghe a fost gasit luni seara fara suflare in propria locuinta. in urma cu doi ani, realizatorul de emisiuni TV si radio a oferit un interviu inedit pe platforma.

Andrei Gheorghe, singurul jurnalist care l-a redus la tacere Gigi Becali: Habar n-ai...! IMAGINI MEMORABILE (VIDEO)

Andrei Gheorghe a murit. Omul de radio a fost gasit fara suflare in baia locuintei sale. Din primele informatii, se pare ca acesta a decedat din cauza unor afectiuni cardiace, el suferind in trecut un infarct.

Cateva momente controversate cu Andrei Gheorghe

Cunoscutul jurnalist Andrei Gheorghe a starnit mai mereu valuri in presa romaneasca, fie prin emisiunile realizate, fie prin declaratiile oferite. Probabil, cel mai controversat moment legat de Gheorghe a avut loc in 2003 atunci cand a fost arestat pentru 3 ore fiind acuzat ca este consumator de droguri. Dupa izbucnirea scandalului, Gheorghe a lasat sa se inteleaga ca intreaga poveste a fost lucratura unui potent om de afaceri. Un alt moment care a starnit valva in presa a avut loc in 2017 cand, invitat la postul public de radio, Andrei Gheorghe le-a transmis ascultatorilor postului national sa: Duceti-va dracului in padure, duceti-va in pesteri, violati dinozauri!.

Andrei Gheorghe lasa radioul romanesc putin mai tacut

Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani. A fost gasit decedat in casa. in anii de activitate, el a marcat radioul romanesc, si intr-o oarecare masura televiziunea, ca niciun alt realizator. Decesul lui Andrei Gheorghe a fost declarat pe 19 martie, dupa ora 22. Conform informatiilor date publicitatii la miezul noptii, Gheorghe era mort [].

Ce spunea Andrei Gheorghe despre moarte

Andrei Gheorghe avea 56 ani si a murit luni, 19 martie 2018. El a fost gasit mort, cazut in baie, in locuinta sa. Moartea e clara. N-ai cum s-o eviti. Calitatea vietii e importanta, spunea Andrei, a.

LOVITURA DE TEATRU in cazul mortii lui Andrei Gheorghe! Politistii au deschis DOSAR PENAL! Jurnalistul a fost gasit...

Andrei Gheorghe a fost gasit mort in dupa amiaza zilei de luni, in baia din casa lui. Potrivit lui Dragos Romanescu, purtatorul de cuvant al IPJ Ilfov, apelul la 112 a fost facut in jurul orei 22 de catre un i.

Reactii dupa moartea lui Andrei Gheorghe. Fostul sef al ANAF: intotdeauna ti-am admirat stilul nonconformist

Andrei Gheorghe a murit. Fostul presedinte al ANAF Sebastian Bodu a spus ca mereu a admirat stilul nonconformist al lui Andrei Gheorghe, chiar daca preferintele lor social-politice au devenit tot mai diferite in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )