Libnet.ro
UNICEF

13:30

LOVITURA DE TEATRU in cazul mortii lui Andrei Gheorghe! Politistii au deschis DOSAR PENAL! Jurnalistul a fost gasit...

B1 B1,
LOVITURA DE TEATRU in cazul mortii lui Andrei Gheorghe! Politistii au deschis DOSAR PENAL! Jurnalistul a fost gasit...

Andrei Gheorghe a fost gasit mort in dupa amiaza zilei de luni, in baia din casa lui. Potrivit lui Dragos Romanescu, purtatorul de cuvant al IPJ Ilfov, apelul la 112 a fost facut in jurul orei 22 de catre un i. continuă pe B1

Ce arata primele verificari in cazul mortii jurnalistului Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe a murit. Cunoscutul om de radio si televiziune Andrei Gheorghe s-a stins din cauza unui infarct. Luni seara, Andrei Gheorghe a fost gasit fara suflare in baie, de catre ingrijitorul casei.

Cauza mortii lui Andrei Gheorghe: Stop cardio-respirator

Prezentatorul si realizatorul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani, din cauza unui stop cardio-respirator, au constatat legistii prezenti inlocuinta acestuia, transmit surse judiciare.

De ce au deschis politistii dosar de moarte suspecta in cazul lui Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe a murit. Andrei Gheorghe a fost un prezentator si realizator de radio si televiziune din Romania. Trupul neinsufletit al celebrului om de radio si televiziune a fost gasit in baie, in seara.

VIDEO Andrei Gheorghe a murit / Cauza mortii: stop cardio-respirator / Politia deschide un dosar de moarte suspecta

Andrei Gheorghe, unul dintre cei mai cunoscuti realizatori radio si TV, a murit, luni seara, la varsta de 56 de ani, in urma unui stop cardio-respirator, au constatat legistii prezenti luni seara la locuinta acestuia. Acesta a fost gasit decedat in baie de catre un apropiat. Conform surselor citate, moartea jurnalistului a avut loc in urma cu aproximativ 12 ore. Politia va deschide in acest caz un dosar de moarte suspecta. Ultimul mesaj postat pe Facebook pe 19 februarie pentru fanii sai: Salutare! M-am intors si sint acelasi, cu aceleasi ocupatii. Voi continua sa trollez demnitari, medici, profesori, popi, ingeri, catedrale. Vezi in text ultima iesire publica, cea mai viralizata emisiune si cel mai controversat moment.

Ce indica testele toxicologice in cazul lui Andrei Gheorghe si ce mesaj a postat fosta sotie

Primele teste toxicologice in cazul realizatorului de radio si televiziune Andrei Gheorghe au fost f.

Andrei Gheorghe ar putea fi incinerat. Ce i-a cerut jurnalistul lui Dumnezeu

Andrei Gheorghe s-a stins din viata la 56 de ani si a fost gasit fara suflare, luni seara, in propria locuinta. Jurnalistul va fi incinerat, potrivit ultimelor informatii legate de cazul sau.

Cateva momente controversate cu Andrei Gheorghe

Cunoscutul jurnalist Andrei Gheorghe a starnit mai mereu valuri in presa romaneasca, fie prin emisiunile realizate, fie prin declaratiile oferite. Probabil, cel mai controversat moment legat de Gheorghe a avut loc in 2003 atunci cand a fost arestat pentru 3 ore fiind acuzat ca este consumator de droguri. Dupa izbucnirea scandalului, Gheorghe a lasat sa se inteleaga ca intreaga poveste a fost lucratura unui potent om de afaceri. Un alt moment care a starnit valva in presa a avut loc in 2017 cand, invitat la postul public de radio, Andrei Gheorghe le-a transmis ascultatorilor postului national sa: Duceti-va dracului in padure, duceti-va in pesteri, violati dinozauri!.

Andrei Gheorghe va fi incinerat sambata la IML

Va puteti lua ramas bun de la Andrei Gheorghe, joi 22 Martie si Vineri 23 Martie, la Galeria Mobius, Str Mendeleev D. nr 2, Sector 1, Bucuresti. Dorinta exprimata in nenumarate ocazii a fost ca la moartea sa fie incinerat. Asadar, incinerarea are loc Sambata 24 martie, la Institutul de Medicina Legala Mina Minovici, ora 10 a. m. , conform unui anunt postat pe pagina de Facebook a jurnalistului.

Trupul neinsufletit al lui Andrei Gheorghe va fi va fi depus joi si vineri la Galeria Mobius, iar sambata va fi incinerat

Trupul neinsufletit al jurnalistului Andrei Gheorghe, care a murit luni, la varsta de 56 de ani, va fi depus joi si vineri la Galeria Mobius din strada Mendeleev D. nr 2, sector 1, Bucuresti. Sambata dimineata, la ora 10. 00, la Institutul de Medicina Legala Mina Minovici, el va fi incinerat, asa cum si-a dorit, conform unui anunt postat pe pagina de Facebook a jurnalistului.

Trupul neinsufletit al lui Andrei Gheorghe a fost gasit langa toaleta, cu fata in sus! Detalii infioratoare din ancheta

Andrei Gheorghe a murit. Cunoscutul om de radio si televiziune Andrei Gheorghe s-a stins din cauza unui infarct. Luni seara, Andrei Gheorghe a fost gasit fara suflare in baie, de catre ingrijitorul casei.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )