Libnet.ro
UNICEF

23:16

Andrei Hrebenciuc a recunoscut partial faptele din dosarul retrocedarilor ilegale de paduri

B1 B1,
Andrei Hrebenciuc a recunoscut partial faptele din dosarul retrocedarilor ilegale de paduri

Andrei Hrebenciuc a recunoscut o parte din faptele comise in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri. Viorel Hrebenciuc, fiul acestuia, Andrei Hrebenciuc, fostul ministru Tudor Chiuariu si deputatul Ioan Adam si al. continuă pe B1

STENOGRAME Dosarul retrocedarilor. Ioan Adam catre Paltin Sturdza: Bai, zgarcitule, daca ai fi dat 50.000 euro nu s-ar fi tergiversat atat/ Chiuariu era numit Chioru sau Tudorica, Hrebenciuc - prietenul nostru, primarul - Slanina/ Hrebenciuc: Deputat o s

Deputatul Ioan Adam i-ar fi reprosat lui Gheorghe Paltin Sturdza ca nu ar fi oferit mai din timp mita unor judecatori de la Tribunalul Covasna, pentru a obtine un verdict favorabil in dosarul privind retrocedarea unor suprafete de padure, potrivit rechizitoriului intocmit de procurorii DNA si citat de Agerpres. Inculpatii din dosarul retrocedarilor de paduri vorbeau codat despre unii dintre cei implicati, Tudor Chiuariu fiind numit 'Chioru' sau 'Tudorica', iar Viorel Hrebenciuc 'prietenul nostru'.

UPDATE. Dosarul retrocedarilor de paduri: Andrei Hrebenciuc si-a recunoscut, partial, vina

ICCJ a stabilit pentru vineri primul termen in dosarul retrocedarilor de paduri, in care vor fi judecati, printre altii, Viorel Hrebenciuc, Ioan Adam si Tudor Chiuariu, conform Mediafax.

UPDATE. Noi stenograme in dosarul retrocedarilor de paduri. Andrei Hrebenciuc si-a recunoscut, partial, vina

ICCJ a stabilit pentru vineri primul termen in dosarul retrocedarilor de paduri, in care vor fi judecati, printre altii, Viorel Hrebenciuc, Ioan Adam si Tudor Chiuariu, conform Mediafax.

VIDEO Viorel si Andrei Hrebenciuc, Tudor Chiuariu si Ioan Adam, trimisi in judecata in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri

Viorel Hrebenciuc, fiul acestuia, Andrei Hrebenciuc, fostul ministru Tudor Chiuariu si deputatul Ioan Adam au fost trimisi in judecata de procurorii DNA in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, anunta Agerpres. Dosarul a fost inregistrat joi la Inalta Curte de Casatie si Justitie, insa nu a primit deocamdata un termen de judecata.

Dosarul retrocedarilor de paduri: Viorel si Andrei Hrebenciuc, Adam si Chiuariu, trimisi in JUDECATA

Fostul deputat Viorel Hrebenciuc, fiul acestuia, Andrei Hrebenciuc, deputatul Ioan Adam, senatorul Tudor Chiuariu si alte 13 persoane au fost trimisi in judecata de procurorii anticoruptie, in dosarul retrocedarii ilegale de paduri, conform Mediafax.

DNA ii va trimite in judecata pe Viorel si Andrei Hrebenciuc, Chiuariu si Sturdza

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a finalizat ancheta in dosarul retrocedarilor si ii va trimite in judecata pe Viorel si Andrei Hrebenciuc, pe senatorul PNL Tudor Chiuariu, pe deputatul Ioan Adam si pe Paltin Sturdza, beneficiarul retrocedarilor de paduri despre care procurorii sustin ca ar fi ilegale, ne-au declarat, in urma cu putin timp, surse judiciare.

DNA i-a trimis in judecata pe Viorel si Andrei Hrebenciuc, Chiuariu si Sturdza

Actualizare 15:28 Procurorii DNA Brasov au trimis in judecata, pentru fapte de coruptie, 17 inculpati, in dosarul retrocedarilor din judetul Bacau, printre care se numara Viorel si Andrei Hrebenciuc, Ioan Adam, Tudor Chiuariu si Paltin Sturdza. Prejudiciul calculat de DNA in dosar se ridica la aproape 304 milioane euro, reprezentand contravaloarea a 43. 227 ha de teren forestier.

ICCJ incepe, vineri, dezbaterile in dosarul retrocedarilor de paduri

ICCJ a stabilit pentru vineri primul termen in dosarul retrocedarilor de paduri, in care vor fi judecati, printre altii, Viorel Hrebenciuc, Ioan Adam si Tudor Chiuariu, conform Mediafax.

ICCJ incepe astazi dezbaterile in dosarul retrocedarilor de paduri

Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit pentru astazi primul termen in dosarul retrocedarilor de paduri, in care vor fi judecati, printre altii, Viorel Hrebenciuc, Ioan Adam si Tudor Chiuariu, magistratii urmand sa verifice, in Camera Preliminara, masurile preventive dispuse fata de unii inculpati, scriu surse din presa.

Inalta Curte incepe vineri dezbaterile in dosarul retrocedarilor de paduri

Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit pentru vineri primul termen in dosarul retrocedarilor de paduri, in care vor fi judecati, printre altii, Viorel Hrebenciuc, Ioan Adam si Tudor Chiuariu, judecatorii urmand sa verifice, in cadrul Camerei Preliminare, masurile preventive dispuse fata de unii dintre inculpati.

ştiri de la B1

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )