Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rafael Nadal despre retragerea din tenis si care este cheia succesului Big 3 - Federer, Nadal, Djokovic

Hotnews Hotnews,
 Rafael Nadal despre retragerea din tenis si care este cheia succesului Big 3 - Federer, Nadal, Djokovic

A ajuns pana in semifinale la Wimbledon, iar acum deja a inceput pregatirea pentru sezonul de hard american care va culmina cu participarea la US Open). Rafael Nadal a discutat cu presa iberica despre momentul cand se va retrage din tenis si despre cum este inca posibil ca Big 3 Federer, Nadal, Djokovic) sa domine in continuare sportul alb. continuă pe Hotnews

Alerta meteo: Vesti extrem de ingrijoratoare despre vremea din Romania! Care sunt judetele vizate...

Vremea va fi calduroasa, local caniculara si cu disconfort termic ridicat dupa-amiaza, indeosebi in regiunile vestice si sudice. in jumatatea de vest a tarii si la munte, cu precadere seara si noaptea.

Pe ce noua jucarie a cheltuit Rafael Nadal 5 milioane de euro

Conform businessinsider. com, actualul numar 2 in clasamentul ATP, Rafael Nadal, si-a cumparat un nou yacht de lux.

Ce spune Dan Negru despre litoralul romanesc. Reactia prezentatorului este dura

Dan Negru critica dur conditiile oferite de litoralul romanesc. intr-o postare facuta, in online, prezentatorul a vorbit despre sumele exagerate care se cer pentru o singura noapte de cazare, la mare, dar si despre conditiile existente. Dan Negru critica dur conditiile de pe litoralul romanesc Revoltat de pretentiile exagerate de pe litoralul romanesc, Dan Negru .

Dezvaluiri cutremuratoare despre crima din Caracal: Alexandra nu fost transata. Cadavrul nu este aruncat in Olt

Jurnalistul Sorin Ovidiu Balan a adus noi informatii legate de criminalul din Caracal care a ucis-o pe Alexandra Macesanu. Acesta a subliniat ca este imposibil ca Gheorghe Dinca sa arunce cadavrul in Olt,.

Dialog halucinant intre Gheorghe Dinca si victima sa, Alexandra. Noi detalii despre cazul din Caracal

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal care a ucis fara mila doua tinere, pe care le-a luat la ocazie, a redat in fata oamenilor legii dialogul pe care l-a avut cu una dintre cele doua victime. in varsta de 66 de ani, barbatul a povestit ce s-a intamplat, dupa ce Alexandra Macesanu s-a urcat in masina .

Mediastandard.ro: Nici articolele despre tunelele din Bucegi nu mai sunt ce-au fost. Astazi: cazul argumentpress.ro

Demult nu mai citisem un articol cinstit si spumos despre tunelurile din Bucegi. Adica, sigur, ele sunt foarte des intalnite, dar aproape niciodata pe un site care sa se doreasca serios. Mereu, platformele pe care le intalnesti striga a deranj mental inca de la prima incarcare de site, dar mai rar vezi asa ceva intr-o publicatie generalista, care sa livreze informatie la minut.

Marian Godina, despre cazul din Caracal. Nu va bucurati de demisii si demiteri. E praf in ochi

Tragedia de la Caracal a ingrozit Romania si a starnit numeroase reactii, inclusiv pe cea a politistului Marian Godina. intr-o postare, facuta pe blogul sau, acesta a vorbit despre cazul care a cutremurat o tara intreaga. Ce spune Marian Godina despre interventia autoritatilor in cazul din Caracal in urma mesajelor pe care primit din partea .

C.T. Popescu, despre crima din Caracal: Asta e comun intre criminal si domnii politisti

Cristian Tudor Popescu a intervenit din nou in cazul crimei din Caracal, dupa ce Gheorghe Dinca a recunoscut ca a violat-o si a omorat-o pe Alexandra Macesanu. Jurnalistul a spus ca politistii si procurorii care s-au ocupat de caz in primele zile au ceva in comun cu criminalul: atitudinea nepasatoare si incercarea de a induce .

Dezvaluiri cutremuratoare despre criminalul din Caracal. O fosta angajata a povestit totul

O fosta angajata a criminalului din Caracal face dezvaluiri cutremuratoare despre barbatul de 65 de ani care a ucis fara mila patru fete, le-a transat si apoi descompus in acid de baterie. Femeia spune ca acesta i-ar fi propus sa accepte o suma de bani pentru a se culca cu el si ca ar fi .

Descoperiti. AvocataMaria Vasii, detalii exclusive despre criminalul din Caracal: Primise interdictie de a se afla in Italia. Organele judiciare romane erau obligate sa-l puna sub monitorizare

AvocataMaria Vasii a facut o serie de dezvaluiri, in exclusivitate in emisiunea Descoperiti, prezentata de Andreea Sava,referitoare la criminalul din Caracal care a ingrozit o tara.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )