Libnet.ro
UNICEF

07:15

Andrei si-a schimbat viata dupa ce a vazut un accident rutier cu victime: Seara, m-a framantat

Antena3 Antena3,
Andrei si-a schimbat viata dupa ce a vazut un accident rutier cu victime: Seara, m-a framantat

Deficitul de personal de la Serviciul de Ambulanta din Bucuresti este compensat de dorinta unor oameni de a face bine. Este vorba despre voluntarii programului Exista un erou in fiecare dintre voi, care. continuă pe Antena3

Stirile ProTV: Tanarul care si-a schimbat viata dupa ce a vazut un accident: Seara, m-a framantat ideea

Deficitul de personal de la Serviciul de Ambulanta din Bucuresti este compensat de dorinta unor oameni de a face bine.

Trei tineri si-au pierdut viata intr-un accident rutier la Causeni

Trei persoane au murit in urma unui accident rutier produs in dimineata zilei de joi, 17 octombrie, la intrarea in orasul Causeni, dinspre satul Grigorievca.

VIDEO Cum extragi din masina victima unui accident rutier. Cateva miscari vitale pentru siguranta ranitului

Accidentele rutiere se petrec zilnic sub ochii nostri, iar martorii oculari trebuie sa stie ca prin doar cateva miscari pot salva viata unei victime sau cel putin o pot pune la adapost pana la sosirea echipajului de pe ambulanta chemat in ajutor.

Trei persoane ranite intr-un accident rutier. Soferul vinovat se angajase intr-o depasire neregulamentara

Un barbat de 36 de ani este cercetat pentru vatamare corporala din culpa dupa nu a apreciat corect distanta fata de autovehiculul care venea din sens opus si a efectuat o depasire hazardata, acrosandu-l cu masina pe care o conducea.

O masina SPP, implicata intr-un accident rutier pe DN1: Un om, in varsta de 73 de ani, a murit pe loc. Detalii de la fata locului, in direct pe B1 TV (VIDEO)

O masina a Serviciului de Protectie si Paza, care se afla in misiune, a fost implicata intr-un accident pe DN1, astfel ca un om, in varsta de 73 de ani, a murit pe loc. Incidentul a avut loc, asadar, pe.

Autospeciala a Politiei implicata intr-un accident rutier. Politistul care conducea a intors pe linia continua si nu s-a asigurat

Accidentul rutier a avut loc in aceasta dimineata pe DN 26, in localitatea galateana Ijdileni. O autospeciala a Politiei a lovit in plin un autovehicul care circula regulamentar.

Iohannis a schimbat planul dupa esecul negocierilor. Liberalii, bagati de urgenta in sedinta

Liberalii au, sambata, o intalnire de gradul zero. Presedintele Klaus Iohannis ii baga pe cei de la PNL in sedinta si il verifica la teme pe premierul desemnat, Ludovic Orban, dupa patru zile de.

Salvata in ultima clipa. O femeie din Argentina a scapat cu viata, dupa ce un calator a lesinat la metrou si a impins-o pe sine - VIDEO

O femeie a fost salvata de la moarte de calatorii de la metroul din Buenos Aires, dupa ce un barbat a lesinat si a impins-o accidental pe sine. Femeia a ramas inconstienta pe sine, dupa ce a cazut, iar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )