Libnet.ro
UNICEF

10:46

Cristina Stamate a murit. Care a fost cea mai mare frica a regretatei actrite

Antena3 Antena3,
Cristina Stamate a murit. Care a fost cea mai mare frica a regretatei actrite

Cristina Stamate a murit. Actrita s-a stins din viata la varsta de 71 de ani, luni, la Spitalul Floreasca. continuă pe Antena3

Cea mai mare expozitie colectiva de fotografie cu vanzare se verniseaza la Bucuresti

Cea mai mare expozitie colectiva de fotografie cu vanzare se deschide astazi la Bucuresti, in cadrul Zilei Portilor Deschise la Chroma Studio. Evenimentul aduna la un loc cei mai talentati fotografi care au participat in ultimii opt ani la cel mai mare festival de arte vizuale din Romania, Vama sub Lumini de Oscar, care se desfasoara in fiecare an in Vama Veche.

Elon Musk a construit cea mai mare baterie din lume intr-un timp record

Elon Musk s-a tinut de promisiunea facuta cu privire la constructia demarata pentru cea mai mare baterie din lume. Au trecut cateva luni de cand am scris despre planul lui Musk de a construi cea mai mare baterie din lume. Australia de Sud, unde locuiesc aproximativ doua milioane de oameni, are probleme energetice care au [].

Tesla a construit cea mai mare baterie din lume intr-un timp record

Tesla a promis ca va realiza cea mai mare baterie din lume pentru a remedia situatia dezastruoasa a alimentarii cu energie electrica din Australia de Sud. Cei de la Tesla s-au ancorat la mijlocul acestui an la un proiect foarte ambitios. Au semnat un contract cu autoritatile australiene pentru realizarea unei baterii gigantice ce urma [].

in cea mai mare comuna din Romania, locuitorii decid pe ce se cheltuie banii din buget

Cea mai mare comuna din tara, Floresti, are un buget de aproape 14 milioane de euro in 2016, iar o parte din destinatia banilor o stabilesc locuitorii comunei, in dezbatere publica orgnaizata la.

Prin extinderea sistemului antigrindina am obtinut cea mai mare productie de struguri din istorie

Prin extinderea sistemului antigrindina, in acest an in tara noastra s-a obtinut cea mai mare productie de struguri din istorie, insa despre acest sistem s-a vorbit foarte putin, a declarat astazi, Petre Daea, la Pitesti, potrivit Agerpres.

Cristina Stamate a murit. Actrita era sufletul teatrului de estrada din Bucuresti

Cristina Stamate, actrita a Teatrului de Revista Constantin Tanase, sufletul teatrului de estrada din Bucuresti, avea vocatia iubirii fata de tot ce este frumos pe lume, asa cum a caracterizat-o prietena ei, Stela Popescu. A jucat in sute de spectacole de revista, a scris o carte si a fost profesoara de teatru pentru copii.

Cristina Stamate a murit. Unde si cand va fi inmormantata actrita

Cristina Stamate a murit luni dimineata, la varst de 71 de ani. Oamenii care au admirat-o ii pot aduce un ultim omagiu in foaierul Teatrului de Revista Constantin Tanase, inainte ca actrita sa fie inmormantata.

Cristina Stamate a murit. Arsinel, devastat la aflarea vestii: M-am saturat! il rog pe Dumnezeu sa se opreasca!

Reactie dureroasa a actorului Alexandru Arsinel, care, dupa ce ieri a condus-o pe ultimul drum pe colega si prietena sa de-o viata, Stela Popescu, primeste inca o veste tragica: moartea actritei Cristina Stamate.

Cristina Stamate a murit. Actrita avea 71 de ani FOTO VIDEO

Cristina Stamate a murit luni dimineata. Actrita era internata de cateva zile la sectia de Reanimare a Spitalului Floreasca din Capitala.

VIDEO Cristina Stamate a murit. Actrita avea 71 de ani

Cristina Stamate a murit luni dimineata. Actrita era internata de cateva zile la sectia de Reanimare a Spitalului Floreasca din Capitala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )