Libnet.ro
UNICEF

10:45

Un angajat al Primariei Constanta a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus

Adevărul Adevărul,
Un angajat al Primariei Constanta a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus

Un angajat al Primariei Municipiului Constanta din cadrul Directiei Autorizare si Sprijin Operatori Economici a fost confirmat pozitiv cu SARS-COV-2. continuă pe Adevărul

Peste 80 de romani, care lucreaza la o ferma din Germania, au fost depistati pozitiv cu coronavirus

Un numar de 85 de cetateni romani care lucreaza la o ferma di Bavaria, Germania, au fost testati pozitiv pentru coronavirus in perioada 28 mai - 11 iunie, au anuntat reprezentantii Ministerului Afacerilor Externe.

Andrei Stefanescu este internat la Matei Bals, dupa ce a fost testat pozitiv pentru coronavirus, dar este asimptomatic

Andrei Stefanescu a declarat joi seara in cadrul emisiunii Sinteza Zilei caeste inetrnat la Spitalul Matei Bals, insa este asimptomatic, insa medicii i-au recomandat sa stea internat pentru a fi.

Un nou focar de COVID-19: 20 de angajati ai unui centru pentru tineri cu dizabilitati, testati pozitiv cu noul coronavirus

Un focar de Covid 19 a fost depistat la un centru de asistenta sociala pentru tineri cu dizabilitati din Galati. Nu mai putin de 20 de angajati ai centrului au fost testati pozitiv, dupa ce unul dintre ei.

Marcel Pavel, confirmat cu noul coronavirus. Artistul a fost dus cu izoleta la spital

Dupa moartea actorului Costin Marculescu, o alta veste trista loveste lumea artistilor. Un mare interpret de la noi a fost testat pozitiv cu noul coronavirus Covid-19, boala respiratorie care a declansat o.

Andreea Balan, testata pentru noul coronavirus. Care este starea de sanatate a juratei de la Te cunosc de undeva

Concurent in urmatorul sezon Te cunosc de undeva, Marcel Pavel a fost testat pozitiv pentru COVID-19, iar ulterior toate vedetele participante la show-ul de talente de la Antena 1 au fost nevoite sa se testeze.

Marcel Pavel, prima reactie dupa ce a fost testat pozitiv la COVID-19

Marcel Pavel a povestit, joi, in exclusivitate la Sinteza zilei, cum a aflat ca este infectat cu noul coronavirus.

Sotia presedintelui Ucrainei a fost internata in spital, dupa ce a fost depistata pozitiv pentru Covid-19

Sotia presedintelui Ucrainei, Olena Zelenska, a fost internata in spital dupa ce a fost depistata pozitiv pentru coronavirus, starea ei fiind stabila, a transmis presedintia citata de Reuters.

Primul bebelus din Romania nascut cu noul coronavirus, la Maternitatea din Sibiu. Mama sa, o femeie de 26 de ani, a fost diagnosticata inca de cand era insarcinata

Primul copil nascut cu noul coronavirus a fost adus pe lume la Maternitatea din Sibiu. Mama bebelusului este o tanara de 26 de ani, confirmata cu Covid-19. Nasterea a avut loc in conditii speciale. Atat.

Un bebelus din Romania s-ar fi nascut cu noul coronavirus la Maternitatea din Sibiu

Un copil s-ar fi nascut cu noul coronavirus la Maternitatea din Sibiu. Cu toate acestea, potrivit unor surse citate de Mediafax, al doilea test facut bebelusului a iesit negativ. Mama sa, o femeie de 26 de ani, a fost diagnosticata inca de cand era insarcinata.

250 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore. Bilantul total: 22.415

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, marti, la 22. 415 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 250 de noi imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 1. 437 de decese, iar 16. 071 de persoane s-au vindecat. Numarul pacientilor internati la terapie intensiva a ajuns la 173. Au fost efectuate 9. 369 de teste.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )