Libnet.ro
UNICEF

19:15

O angajata de la Spitalul Militar Focsani a murit infectata cu coronavirus

Antena3 Antena3,
O angajata de la Spitalul Militar Focsani a murit infectata cu coronavirus

O angajata de la Spitalul Militar Focsani, in varsta de aproximativ 50 de ani, infectata cu coronavirus, a murit, in aceasta seara, intr-un spital din Bucuresti. continuă pe Antena3

24 de cadre medicale de la Spitalul Militar Bucuresti, infectate cu coronavirus. Medic: Nicio sectie nu va fi inchisa

24 de medici si asistente de la Spitalul Militar au fost confirmate cu noul coronavirus. Alte sapte cadre medicale de la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Dr. Victor Babes, din Bucuresti, au fost depistate pozitiv.

O femeie dintr-un camin de batrani din Galati a murit infectata cu coronavirus

O femeie de 82 de ani dintr-un camin din judetul Galati a decedat din cauza infectarii cu noul coronavirus.

Un numar de 24 de cadre medicale de la Spitalul Militar, infectate cu noul coronavirus. Ce strategie are comandantul spitalului

Un numar de 24 de cadre medicale de la Spitalul Militar Bucuresti au fost confirmate pozitiv ca fiind infectate cu noul coronavirus, a anuntat comandantul unitatii medicale, Florentina Ionita-Radu.

Pacientii din Suceava care nu au Covid-19 vor fi preluati de Spitalul Militar Iasi

Pacientii din Suceava care nu sunt imbolnaviti cu noul coronavirus vor fi preluati de Spitalul Militar Iasi. Masura a fost luata dupa instituirea carantinei in Spitalul Judetean Suceava. Un detasament din cadrul Batalionului 202 Aparare CBRN a fost detasat la Suceava pentru a dezinfecta toate caile rutiere.

Seful sectiei de cardiologie de la Spitalul Militar, infectat cu coronavirus: Efectul acestui virus nu este deloc de neglijat!

Seful sectiei de cardiologie de la Spitalul Militar Bucuresti a facut dezvaluiri dupa ce a fost infectat cu coronavirus. Silviu Dumitrescu a vorbit despre grija pe care colegii sai au avut-o cu el in aceasta perioada.

Tatal vitreg al lui Enrique Iglesias a murit de Coronavirus

Enrique Iglesias trece prin momente extrem de grele dupa ce tatal sau vitreg, Carlos Franco, a fost doborat de Coronavirus. Avea 83 de ani si fusese casatorit vreme de 5 ani cu mama lui Enrique Iglesias.

Un secretar de stat sarb a murit de coronavirus, dupa ce vizitase un oras de la granita cu Romania

Un secretar de stat in Ministerul pentru Protectia Mediului al Serbiei a murit de coronavirus, pe ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )