Libnet.ro
UNICEF

17:45

Pacientii din Suceava care nu au Covid-19 vor fi preluati de Spitalul Militar Iasi

Hotnews Hotnews,
 Pacientii din Suceava care nu au Covid-19 vor fi preluati de Spitalul Militar Iasi

Pacientii din Suceava care nu sunt imbolnaviti cu noul coronavirus vor fi preluati de Spitalul Militar Iasi. Masura a fost luata dupa instituirea carantinei in Spitalul Judetean Suceava. Un detasament din cadrul Batalionului 202 Aparare CBRN a fost detasat la Suceava pentru a dezinfecta toate caile rutiere. continuă pe Hotnews

Pacientii din Suceava care nu sunt imbolnaviti cu noul coronavirus vor fi preluati de Spitalul Militar Iasi

Pacientii din Suceava care nu au COVID-19 vor fi preluati de Spitalul Militar Iasi.

Medic ginecolog din Iasi care vrea sa mearga voluntar la Spitalul Suceava, neglijat de autoritati si avertizat de colegi

Un medic ginecolog din Iasi care s-a oferit voluntar pentru a merge la Spitalul Judetean Suceava, unde situatia este extrem de grava, spune ca solicitarea sa a ramas fara raspuns de la autoritati. in plus, persoane din conducerea spitalului in care lucreaza ar fi avertizat-o ca daca pleaca acolo, nu va mai putea profesa in Iasi, scrie Mediafax.

Spitalul din Romania care are poarta termica si teste rapide pentru pacientii cu temperatura

In acest moment spitalele din Romania sunt sub asediu datorita pandemiei COVID-19, si unele dintre ele, asa cum s-a intamplat la Suceava, unde au mai decedat alti 18 noi pacienti, sunt impropriu echipate pentru a face fata pandemiei. Spitalul din Romania care are poarta termica si teste rapide pentru pacientii cu temperatura in judetul Bihor, .

Medic SMURD din Suceava: Am tratat si rude, una dintre ele a pierdut lupta. incerc din rasputeri sa-mi fac mai departe datoria

Alina Cigoli, medic SMURD care trateaza pacientii cu coronavirus din Suceava, sta departe de familie in toata aceasta perioada pentru a-si face datoria si a salva vieti.

Spitalul din Suceava primeste un ventilator de terapie intensiva si echipamente de protectie donate de Salvati Copiii

Spitalul Judetean din Suceava va primi, incepand de astazi, un ventilator de suport respirator, patru injectomate si echipamente de protectie constand in manusi chirurgicale, masti de protectie, viziere, combinezoane de protectie, bonete, botosi si 375 de kilograme de dezinfectanti de nivel inalt pentru suprafeteinstrumentar medical si aeromicroflora - donatie din partea Organizatiei Salvati Copiii.

Gravidele din Suceava nu mai au maternitate in oras, iar in alte spitale din regiune de multe ori sunt refuzate pe motivul lipsei de locuri Medicii le-au sfatuit sa nasca acasa

Gravidele din Suceava nu mai au maternitate in oras, dupa ce Spitalul Judetean a fost transformat in centru pentru ingrijirea bolnavilor de COVID 19, iar femeile care trebuie sa nasca in acesta perioada sunt indrumate fie sa nasca acasa, fie la alte spitale din regiune, unde de multe ori nu sunt primite pe motivul lipsei de locuri, a declarat pentru HotNews. ro Irina Popescu, vicepresedinta Asociatiei Asociatiei Moaselor Independente din Romania.

Sinteza zilei. Fiica unui barbat din Suceava decedat din cauza coronavirusului, marturisiri cutremuratoare

Fiica unui pacient care a murit la spitalul din Suceava in urma infectiei cu coronavirus a povestit, marti, la Sinteza zilei, drama prin care trece zilele acestea.

Asistentele din Suceava au fost chemate sa refaca testul de coronavirus, insa au gasit corturile inchise - VIDEO

Procurorii au descoperit ca testarea la spitalul din Suceava a fost facuta ilegal. Asistentele au fost chemate astazi sa fie testate, insa au gasit corturile inchise si au asteptat ore intregi.

Sorin Hancu, Presedintele Colegiului Medicilor din Suceava despre militarizarea Spitalului Judetean: Am incredere ca vor lua masurile necesare (VIDEO)

Dupa demisii succesive la conducerea Spitalului Judetean de Urgenta din Suceava, joi doctorul militar col. Daniel Ionut Derioiu a preluat functia de manager. Totodata, ministrul Sanatatii a precizat ca.

Coronavirus: Un alt oras din judetul Suceava care limiteaza drastic circulatia localnicilor. Nu este permis accesul si nici intrarea in oras din alte localitati

Siret este al doilea oras din judetul Suceava care limiteaza circulatia pentru prevenirea infectarii localnicilor cu noul coronavirus. Mai exact, sunt interzise deplasarea oamenilor in afara orasului pentru cumparaturi si accesul in Siret al cetatenilor din afara orasului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2628 seconds )