Libnet.ro
UNICEF

21:15

Angajatii care vor primi cate 2.500 de lei de la stat

Adevărul Adevărul,
Angajatii care vor primi cate 2.500 de lei de la stat

Angajatii care au lucrat in regim de telemunca in perioada starii de urgenta vor primi cate 2. 500 de lei de la stat, ca o modalitate de a incuraja acest tip de munca. continuă pe Adevărul

Cati bani in plus vor primi, de fapt, angajatii din Romania. Schimbarile anuntate de Ministerul Muncii

Ministerul Muncii a decis sa clarifice o eroare care a aparut in informatiile transmise dupa sedinta de Guvern de vineri. Astfel, Violeta Alexandru a precizat ca salariatii vizati de reducerea timpului de munca beneficiaza, pe langa salariu, de o indemnizatie de 75% din diferenta dintre salariul de baza brut prevazut initial in contractul individual de .

Ludovic Orban, veste buna pentru toti parintii. Cati bani vor primi pentru a ramane cu elevii acasa

Ludovic Orban a facut un anunt neasteptat si imbucurator vizavi de situatia scolara 2020-2021. Acesta a declarat ce se va intampla in cazul in care anumite scoli vor fi inchise din cauza pandemiei de COVID-19. De acum incolo, parintii trebuie sa stea linistiti, deoarece acestia vor putea ramane cu copilul de acasa in cazul unei .

Pensii 2020. Cati bani in plus vor primi pensionarii. Guvernul creste punctul de pensie

La inceputul acestei luni, Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru se arata increzatoare vizavi de majorarea pensiilor, asigurand varstnicii ca se depun toate eforturile economice pentru ca acestia sa beneficieze de mai multi bani. Astazi a venit momentul in care aflam, cel putin pe surse, procentul majorarii, avand in vedere ca ministrul Finantelor a .

Horoscop zilnic - vineri, 7 august 2020: Nativii Taur vor primi o parte dintr-o mostenire

Nativii Berbec au probleme in dragoste, relatia lor se cam ducepe apa sambetei. in schimb,nativii Taur au noroc la bani, vor primi o mostenire. Horoscop zilnic - vineri, 7august 2020,.

Ludovic Orban, veste buna pentru milioane de romani. Care vor fi primele restaurante deschise in Romania

Ludovic Orban a declarat in cursul zilei de ieri despre posibilitatea de a deschide restaurantele. Acesta considera ca o buna parte dintre patronii HoReCa sunt responsabili, dar ca exista si unii care nu respecta regulile de igiena, punand sanatatea cetatenilor in pericol. Multi patroni HoReCa nu respecta regulile sanitare Premierul sustine ca s-au purtat discutii .

Se dau bani de la stat. 75% din salariu pentru mii de romani. Care este conditia

Se dau din nou bani de la stat, dupa cum a anuntat premierul Ludoic Orban, dar si presedintele Klaus Iohannis. Cei care vor primi 75% din salariu sunt parintii ai caror copii nu vor mai merge la scoala, din cauza cazurilor de coronavirus din localitatile lor. Parintii care vor fi nevoiti sa ramana cu copiii .

LE VIF: Care vor fi consecintele politice ale exploziei din Liban?

Dubla explozie care a devastat Beirutul, de o violenta inedita in istoria Libanului, a slabit si mai mult o putere foarte contestata, intr-o tara extrem de polarizata si aflata in faliment. Poate aceasta drama sa accelereze caderea guvernului si sa dea un nou impuls revoltei populare care slabise din cauza pandemiei de coronavirus si a crizei economice sau dimpotriva, sa intareasca puterea, sprijinita in special de Hezbollahul pro-iranian?, scrie Le Vif intr-o analiza citata de Rador. Exploziile din Beirut: 16 functionari ai portului au fost retinuti procuror).

Operatorii care vor sa dezvolte retele 5G trebuie sa dovedeasca ca nu se afla sub controlul unui guvern strain, in lipsa unui sistem juridic independent. Conditiile impuse par sa elimine compania Huawei dintre competitori

Solicitarea pentru obtinerea autorizarii de a utiliza tehnologia 5G trebuie sa cuprinda o declaratie pe proprie raspundere care sa ateste ca producatorul nu se afla sub controlul unui guvern strain, in lipsa unui sistem juridic independent, se arata in proiectul de lege privind adoptarea unor masuri referitoare la infrastructuri informatice si de comunicatii de interes national si conditiile implementarii retelelor 5G. Scrisoarea de intentie se depune la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor si se transmite de indata la CSAT, mai arata documentul. in plus, declaratia pe proprie raspundere mai trebuie sa ateste ca producatorul are o structura transparenta a actionariatului, nu are cunostinta de un istoric de conduita corporativa neetica si se supune unui sistem juridic care impune practici corporative transparente.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )