Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ludovic Orban, veste buna pentru toti parintii. Cati bani vor primi pentru a ramane cu elevii acasa

Playtech Playtech,
Ludovic Orban, veste buna pentru toti parintii. Cati bani vor primi pentru a ramane cu elevii acasa

Ludovic Orban a facut un anunt neasteptat si imbucurator vizavi de situatia scolara 2020-2021. Acesta a declarat ce se va intampla in cazul in care anumite scoli vor fi inchise din cauza pandemiei de COVID-19. De acum incolo, parintii trebuie sa stea linistiti, deoarece acestia vor putea ramane cu copilul de acasa in cazul unei . continuă pe Playtech

Ludovic Orban, veste buna pentru milioane de romani. Care vor fi primele restaurante deschise in Romania

Ludovic Orban a declarat in cursul zilei de ieri despre posibilitatea de a deschide restaurantele. Acesta considera ca o buna parte dintre patronii HoReCa sunt responsabili, dar ca exista si unii care nu respecta regulile de igiena, punand sanatatea cetatenilor in pericol. Multi patroni HoReCa nu respecta regulile sanitare Premierul sustine ca s-au purtat discutii .

Ludovic Orban, veste buna pentru parinti! Ce se intampla daca se inchid scolile copiilor si cati bani vor primi

Ludovic Orban a anuntat joi ca unul dintre parinti ar putea beneficia de 75% din salariu pentru a ramane acasa cu copilul, in cazul in care scoala pe care o frecventeaza elevul se inchide din cauza cazurilor de Covid-19. Premierul a precizat ca masura va fi una locala, nu generala, asa cum a fost in perioada starii de urgenta.

Veste buna pentru clientii Vodafone. Ce s-a anuntat acum pentru toata tara

In decembrie 2019 gigantul Vodefone Romania zguduia din temelii piata de servicii tv, prin achizitionarea definitiva a operatorului de tv cablu si satelit, UPC. De atunci compania a inceput o modernizare a infrastructurii dar si a pachetelor oferite actualilor clienti, precum si a celor preluati odata cu achizitionarea UPC. Mai multe canale tematice in grila .

Gabriela Firea, veste buna pentru mii de bucuresteni. Cine va primi 1000 de lei din partea statului

Gabriela Firea a anuntat in cursul zilei de ieri despre lupta pe care aceasta o duce cu adeversarii politici pentru a le putea oferi familiilor in care exista copii cu hanicap, un ajutor financiar in valoare de 1000 ron. Aceasta il acuza pe Nicusor Dan de nepasare fata de familiile lovite de soarta, catalogand ajutorul .

Veste uriasa pentru toti romanii cu credite la banca. Cel mai mic ROBOR din ultimii 2 ani

Astazi, indicele ROBOR la trei luni a scazut la 2,04%, de la 2,05%, si a atins cea mai mica valoare din martie 2018 si pana in prezent, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei. in functie de acest indice sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei. Ce decizie au luat specialistii BNR, aflati .

Ludovic Orban cere pedespirea vinovatilor de la protestele din 10 august 2018: Cetatenii au dreptul de a sti din ordinul cui au fost gazati si batuti

Veste buna pentru toti romanii, dar in special pentru cei abuzati in ziua de 10 august 2018. Ludovic Orban a salutat decizia DIICOT de a redeschide Dosar 10 august, dupa ce fusese clasat pe 15 iulie. Romanii inca nu au aflat adevarul Premierul incurajeaza reluarea cercetarii impotriva fostilor sefi ai Jandarmeriei, asemanand dosarul de la .

Medicul Adrian Marinescu, veste buna pentru Romania: Dupa 15 august, vom vedea o scadere a numarului de infectari cu COVID

Desi situatia in ceea ce priveste cazurile de coronavirus din Romania nu pare sa fie sub control in momentul de fata, lucrurile se vor schimba dupa data de 15 august si vom asista la o scadere a numarului de infectari, spune doctorul Adrian Marinescu. Acest lucru se va intampla numai daca vom deveni mai responsabili si vom respecta masurile de protectie.

Ludovic Orban, replica pentru cei care l-au acuzat ca ii apara pe pedofili si violatori

Argumentele cu care se apara Ludovic Orban de acuzatiile ca i-ar proteja pe pedofili si violatori. Ludovic Orban da replica celor care l-au acuzat ca ii apara pe pedofili si violatori Ludovic Orban a trimis o scrisoare miercuri catre mai multe ONG-uri care au criticat legea care majoreaza pedepsele pentru violatori si pedofili. Premierul spune .

LUDOVIC ORBAN: Va trebui sa dramuim fiecare ban si mai ales sa alocam resursele catre proiectele importante

Premierul Ludovic Orban a solicitat ministrilor ca pana sambata sa reevalueze foarte serios solicitarile pentru rectificarea bugetara deoarece doreste sa existe fundamentari solide pentru orice solicitare de bani. El a spus ca va trebui dramuit fiecare ban si alocate resurse catre proiectele importante.

LUDOVIC ORBAN: Fondul pentru Tranzitie Echitabila - solutia viabila pentru reconversia economica a zonelor miniere

Fondul european pentru Tranzitie Echitabila va genera resurse care vor putea fi folosite de guvern si de autoritatile locale pentru proiecte de dezvoltare in zonele miniere, in care activitatea va fi inchisa conform Planului Green Deal al Uniunii Europene, de decarbonificare economica pana in anul 2050, a declarat premierul Ludovic Orban, cu prilejul vizitei pe care efectuat-o, ieri, in Valea Jiului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )