Libnet.ro
UNICEF

06:00

Angajatii catorva primarii din tara, printre care cei din Alba Iulia, Brasov si Cluj-Napoca, in greva japoneza in semn de protest fata de legea salarizarii

Hotnews Hotnews,
 Angajatii catorva primarii din tara, printre care cei din Alba Iulia, Brasov si Cluj-Napoca, in greva japoneza in semn de protest fata de legea salarizarii

Angajatii catorva primarii din tara, printre care cei din Alba Iulia, Brasov si Cuj-Napoca sau Consiliul Judetean Constanta, sunt in greva japoneza joi, nemultumiti de Legea salarizarii unitare, diverse actiuni de protest ale functionarilor din administratia locala avand loc si miercuri. Presedintele Sindicatului Functionarilor Publici a declarat, joi, pentru News. ro ca se fac pregatiri pentru mitingul care este programat sa aiba loc in Capitala, martea viitoare. continuă pe Hotnews

Avertizare meteo: ploi torentiale si chiar caderi de grindina in Maramures si in alte zone din tara

O avertizare meteorologica a fost emisa de ANM si vizeaza mai multe zone din tara, printre care si nordul tarii. Potrivit meteorologilor, trebuie sa ne asteptam la ploi torentiale, cu descarcari electrice, vreme instabila si chiar caderi de grindina.

Circa 650 de primarii sau consilii judetene din tara au intrerupt activitatea

Aproximativ 650 de primarii sau consilii judetene din intreaga tara si-au intrerupt activitatea, miercuri, intre orele 8. 00 si 13. 00, in semn de nemultumire fata de Legea salarizarii unitare,a declarat pentru News. ro presedintele Sindicatului National al Functionarilor Publici SNFP), Sebastian Oprescu.

Greva japoneza, miercuri, in majoritatea primariilor din tara. Angajatii din Administratia Publica sunt nemultumiti de actuala Lege a salarizarii unitare

Angajatii din cadrul Administratiei Publice protesteaza, miercuri, fiind nemultumiti de actuala lege a salarizarii si de faptul ca pentru acestia nu a mai fost introdusa grila de salarizare, potrivit Mediafax.

Catastrofa pe Marea Mediterana. Zeci de oameni, printre care si copii, au murit inecati

Cel putin 20 de imigranti au murit inecati miercuri, intre care si trei copii, dupa ce au cazut dintr-o ambarcatiune supraincarcata in largul Libiei, au anuntat Garda de Coasta.

5 To Go sau cum un roman care bea cafea la ibric este pe cale sa creeze cel mai mare lant de cafenele din tara

Radu Savopol, de profesie designer de interior, a inceput sa vanda mai multe tipuri de cafea cu pret fix, un business pentru care spune ca nu exista concurenta. Acum, antreprenorul care se declara bautor de cafea la ibric, detine cel mai mare lant de.

Continut made in Romania pe Netflix? Avem o relatie excelenta cu regizori si producatori din tara!

Netflix a anuntat astazi localizarea continutului special pentru Romania, devenind astfel una dintre putinele tari din lume care are continut localizat, inclusiv dublaj pentru anumite seriale si filme. Ce inseamna asta, insa, pe termen mediu si lung in.

DAAS a prezentat retailerilor din tara noastra tendintele de actualitate din frigul comercial

DAAS International Group a prezentat reglementari si tendinte de actualiate din industria frigului comercial la nivel european, in cadrul primei conferinte pe care compania o dedica retailerilor,potrivit unui comunicat de presa.

Avertizare de inundatii in mai multe judete din tara. Codul galben este valabil pana sambata

Hidrologii au emis un Cod galben de inundatii pe raurile din mai multe judete ale tarii, valabil pana sambata. Se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie si viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte de inundatii locale.

Varsta de pensionare, redusa cu doi ani pentru cei din zonele poluate. Care sunt conditiile din proiectul de lege

Camera Deputatilor a adoptat, marti, un proiect de lege care reduce cu doi ani varsta standard de pensionare in cazul persoanelor care au locuit cel putin 30 de ani in zonele afectate de poluarea.

Anunt trist din sport! Unul dintre cei mai influenti jucatori de rugby romani s-a stins din viata (FOTO)

Veste socanta pentru iubitorii de sport! Viorel Morariu, fost rugbyst, antrenor si presedinte al Federeatiei Romane s-a atins din viata marti dimineata, la varsta de 85 de ani. Acesta se poate la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2691 seconds )