Libnet.ro
UNICEF

09:17

A murit una dintre cele mai apreciate pictorite din Romania

Adevărul Adevărul,
A murit una dintre cele mai apreciate pictorite din Romania

Pictorita Ana Ruxandra Ilfoveanu, sotia marelui pictor Sorin Ilfoveanu, s-a stins din viata marti 11 august la varsta de 72 de ani. Ana Ruxandra Ilfoveanu era una dintre cele mai apreciate pictorite din tara noastra si a avut de-a lungul carierei zeci de expozitii in tara si strainatate. continuă pe Adevărul

Una dintre cele mai populare incuietori inteligente permite atacatorilor accesul informatic la dispozitivele de acasa

O vulnerabilitate de securitate prezenta in incuietorile inteligente August Smart Lock Pro permite atacatorilor aflati in preajma acestora sa intercepteze datele de acces la reteaua wi-fi si deci sa controleze toate dispozitivele conectate din locuinta. Echipa de cercetare a vulnerabilitatilor in dispozitive smart de la Bitdefender a descoperit ca dispozitivul comunica cu aplicatia de instalare de pe telefon in mod criptat, insa cheia de criptare este stocata tocmai in aplicatie. Asta permite unui potential raufacator sa intercepteze traficul de internet si deci parola retelei Wi-Fi.

Angajatii cu cele mai mici salarii din Romania

Angajatii cu cele mai mici salarii din Romania sunt cei care muncesc in domeniul hotelier si al restaurantelor, chiar daca salariile acestora au cunoscut cele mai mari cresteri salariale in luna iunie a acestui an, ca efect al reluarii activitatii dupa introducerea masurilor de relaxare. Acestia sunt angajatii cu cele mai mici salarii din Romania .

Angajatii cu cele mai mari salarii din Romania

Angajatii cu cele mai mari salarii din Romania sunt cei care muncesc in domeniul IT. La polul opus, cu cele mai mici salarii, se regasesc cei din domeniul hotelier si al restaurantelor, chiar daca acestiaau avut cele mai mari cresteri ale castigului in luna iunie, ca efect al reluarii activitatii dupa introducerea masurilor de relaxare.

CORONAVIRUS |Bill Gates: Pandemia nu se va incheia pana la sfarsitul anului 2021, chiar si pentru cele mai bogate tari din lume

Bill Gates considera ca pandemia de coronavirus nu se va incheia pana la sfarsitul anului 2021, chiar si pentru cele mai bogate tari din lume, insa este optimist in ceea ce priveste dezvoltarea.

Elvetia va inaugura in decembrie unul dintre cele mai lungi tunele europene

Elvetia va inaugura in decembrie tunelul Ceneri, de 15,4 km, la care lucrarile au inceput acum 14 ani. Costurile trec de 2,5 miliarde dolari si cele mai rapide trenuri de test au rulat cu 275 kmh prin tunel. Ceneri Base este parte a unui sistem mai mare de tunele alpine care sa reduca nu doar timpii de parcurs, dar si cantitatea de marfuri transportate pe sosele.

Nicusor Dan: Suntem in Sectorul 6, care are cele mai putine crese din Bucuresti

Ciprian Ciucu este candidatul propus de PNL si USR-PLUS pentru Primaria Sectorului 6, iar premierul Ludovic Orban, liderul liberalilor, si Nicusor Dan, independentul sustinut de cele trei formatiuni in cursa.

Mihaela Radulescu revine la TV. Ce emisiune va prezenta

Mihaelaa Radulescu este una dintre cele mai apreciate prezente din showbiz-ul autohton. Aceasta este apreciata pentru activitatea sa, dar si pentru felul in care arata la cei 50 de ani. Chiar daca nu a mai aparut de ceva timp pe micul ecran, se pare ca diva revine pe sticla. Aceasta a semnat din nou cu .

Cinci din sase cele mai mari orase din Romania au consemnat scaderi ale preturilor apartamentelor

Efectele pandemiei dar si perioada concediilor se reflecta in evolutia pieteirezidentiale, astfel incat exista scaderi de pretincinci din sase cele mai mari orase din Romania.

Cea mai buna reteta de suc de rosii. Reteta este foarte simpla

Pentru ca suntem in ultima luna de vara, ne gandim deja la conservele pentru toamna. Una dintre cele mai apreciate este reteta de suc de rosii, bun de baut atat ca bautura racoritoare, cat si folosit in mancare. Mod de preparare suc de rosii Se incepe, bineinteles, cu cel mai important proces, si anume, culesul .

Arestarile de la Apple Daily, primul pas al opresiunii mass-media din Hong Kong

Una dintre cele mai importante figuri pro-democratie din Hong Kong a fost arestata. in acest timp, ziarul pe care il conduce a fost perchezitionat de politie pentru a se asigura ca noile legi de securitate nationala sunt aplicate, scrie The Guardian.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )