Libnet.ro
UNICEF

20:00

De ce angajatii din anumite tari sunt mai dornici sa se intoarca la birou decat altii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
De ce angajatii din anumite tari sunt mai dornici sa se intoarca la birou decat altii

Pandemia a adus o schimbare uriasa in ceea ce priveste modaliatatile de lucru. Conferintele de pe Zoom au luat acum locul sedintelor de zi cu zi care aveau loc intr-o sala din sediul companiei. Unii angajati s-au adaptat rapid lucrului de acasa, altii. continuă pe Wall-Street Ro

Ce a aparut pe asfaltul strazilor din Cluj. Oamenii sunt uluiti ca pe Emil Boc l-a dus capul la asa ceva

Firea sa ia exemplu! Ce a aparut pe asfaltul strazilor din Cluj intrece orice imaginatie. Emil Boc, laudat de toata lumea pentru ce a reusit sa faca. Locurile libere de parcare, identificate direct de pe telefon, la Cluj in ultmii ani, orasul Cluj-Napoca a inregistrat o crestere incredibila in ceea ce priveste calitatea vietii cetatenilor.

RAPORT OMS Depresia afecteaza un sfert dintre angajatii din domeniul sanatatii

Cadrele medicale se confrunta cu o situatie fara precedent si acest lucru a inceput sa lase urme, atat fizice cat si psihice. in prima linie in lupta impotriva pandemiei de COVID-19, angajatii in domeniul sanatatii platesc un pret ridicat cu sanatatea lor, a avertizat Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), care a lansat o carta pentru a ajuta la o mai buna protejare a acestora. COVID-19 a expus angajatii in domeniul medical si familiile acestora la un nivel de risc fara precedent, a reamintit OMS, care subliniaza ca statisticile - chiar imperfecte - arata clar ca ratele de infectare in randul personalului medical sunt mult mai mari decat pentru restul populatiei.

OMS avertizeaza: Sunt mai multe sanse sa castigi la loto decat sa scapi de infectia cu noul coronavirus (VIDEO)

Sansele de a evita infectia cu noul coronavirus sunt foarte mici si doar un vaccin si masurile de protectie pot ajuta in lupta cu COVID-19, avertizeaza dr. Mike Ryan, director executiv al Programului.

Digi24: OMS: Sunt mai mari sansele sa castigi la loto decat sa scapi de infectia Covid-19

Organizatia Mondiala a Sanatatii avertizeaza ca sansele de a scapa de infectia cu COVID-19 sunt foarte mici. Doar masurile de protectie si un vaccin pot ajuta. Numarul spitalizarilor la nivel mondial a crescut foarte mult.

Romanii sunt mai bine aparati cu rachete americane, sustine premierul Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca Romania a devenit o tara mai sigura din momentul in care.

Ludovic Orban, despre primarul din Sangeorz Bai: Sunt, categoric, impotriva oricarui comportament agresiv

In cursul zilei de joi, premierul Ludovic Orban a condamnat gestul primarului din Sangeorz Bai, aflat si in prezent in cursa pentru alegerile locale. Premierul a subliniat faptul ca in cursa din acest an,.

TATARU: Sunt 1.050 de paturi de Terapie Intensiva pentru pacientii cu COVID-19, din care 471 sunt ocupate

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca sunt 1. 050 de paturi de Terapie Intensiva disponibile pentru pacientii infectati cu coronavirus, iar dintre acestea 471 sunt ocupate. 170 de pacienti sunt intubati, iar restul au diferite forme de insuficienta respiratorie. Totodata, sunt disponibile 77 de paturi de Terapie Intensiva pentru copii, dintre care 33 sunt in Bucuresti si alte 17 in pregatire, la nivel national, conform news. ro.

Peste 40% dintre bancomatele din Romania nu sunt sigure. Iata cum poti ramane fara bani

Politia Romana a intensificat controalele la ATM-urile din tara, ce au avut ca scop prevenirea infractiunilor de furt din acestea. Astfel, vreme de doua luni, politistii au actionat la nivel national pentru a verifica siguranta derularii operatunilor cu numerar de la ATM-uri. Peste 40% dintre bancomatele din Romania nu sunt sigure Aceste controale au fost .

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )