Libnet.ro
UNICEF

19:16

Angela Merkel a aparut pentru prima data in public cu o masca de protectie dupa ce a fost acuzata de ipocrizie

Hotnews Hotnews,
 Angela Merkel a aparut pentru prima data in public cu o masca de protectie dupa ce a fost acuzata de ipocrizie

Cancelarul german Angela Merkel a aparut vineri pentru prima oara in public purtand o masca de protectie dupa ce in cursul saptamanii a respins acuzatiile de ipocrizie legate de faptul ca nu ar purta una, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Angela Merkel isi face prima aparitie publica purtand masca

Cancelarul german Angela Merkel si-a facut vineri prima aparitie publica avand masca, dupa ce la inceputul saptamanii a respins acuzatiile de ipocrizie pentru ca nu poarta una.

Vlad Chiriches pentru prima data integralist dupa revenire

Fundasul Vlad Chiriches a bifat toate minutele confruntarii dintre Sassuolo si Fiorentina.

Angela Merkel, nevoita sa explice de ce nu a fost vazuta niciodata purtand masca

Cancelarul german Angela Merkel a facut numeroase apeluri ferme ca locuitorii Germaniei sa poarte masti pentru a se proteja de coronavirus, insa ea nu a fost vazuta niciodata in public purtand masca, ceea ce a atras atentia presei, comenteaza DPA, citataa de Agerpres.

Angela Merkel da lovitura! Ce se intampla, de fapt, in Uniunea Europeana

Incepand de astazi, 1 iulie 2020, Gemania va prelua, pentru a 13-a oara, presedintia rotativa a Uniunii Europene UE) pentru o perioada de sase luni. Statele membre care detin presedintia lucreaza impreuna in grupuri de cate trei, denumite trio-uri, pentru o perioada de 18 luni. Actualul trio este format din Germania iul. -dec. 2020), Portugalia ian. -iun.

Angela Merkel conduce Presedintia Consiliului UE dar in directia corecta?

Zilele trecute se putea citi o stire uimitoare: guvernul conservator si opozitia de stanga din Grecia se bucura impreuna pentru o Europa sub conducere germana. Au incredere ca Angela Merkel, cancelarul federal german, va putea scoate din criza corona o Uniune Europeana mai puternica, scrie Frankfurter Rundschau, citat de Rador.

Relatia dintre Angela Merkel si Ursula von der Layen, cele doua nemtoaice de la carma Europei

De la 1 iulie 2020, odata cu preluarea presedintiei rotative a Consiliului European de catre Germania, Uniunea Europeana va fi condusa de doua femei germane: cancelarul Angela Merkel si Ursula von der Leyen. Cele doua au o indelungata istorie comuna intr-un acelasi partid, dar relatii istorice foarte diferite cu Europa. impreuna pot transforma Europa, relateaza Der Spiegel.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,273 seconds )