Libnet.ro
UNICEF

11:45

Angela Merkel isi face prima aparitie publica purtand masca

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Angela Merkel isi face prima aparitie publica purtand masca

Cancelarul german Angela Merkel si-a facut vineri prima aparitie publica avand masca, dupa ce la inceputul saptamanii a respins acuzatiile de ipocrizie pentru ca nu poarta una. continuă pe Ziarul Bursa

Angela Merkel, nevoita sa explice de ce nu a fost vazuta niciodata purtand masca

Cancelarul german Angela Merkel a facut numeroase apeluri ferme ca locuitorii Germaniei sa poarte masti pentru a se proteja de coronavirus, insa ea nu a fost vazuta niciodata in public purtand masca, ceea ce a atras atentia presei, comenteaza DPA, citataa de Agerpres.

Angela Merkel conduce Presedintia Consiliului UE dar in directia corecta?

Zilele trecute se putea citi o stire uimitoare: guvernul conservator si opozitia de stanga din Grecia se bucura impreuna pentru o Europa sub conducere germana. Au incredere ca Angela Merkel, cancelarul federal german, va putea scoate din criza corona o Uniune Europeana mai puternica, scrie Frankfurter Rundschau, citat de Rador.

Angela Merkel da lovitura! Ce se intampla, de fapt, in Uniunea Europeana

Incepand de astazi, 1 iulie 2020, Gemania va prelua, pentru a 13-a oara, presedintia rotativa a Uniunii Europene UE) pentru o perioada de sase luni. Statele membre care detin presedintia lucreaza impreuna in grupuri de cate trei, denumite trio-uri, pentru o perioada de 18 luni. Actualul trio este format din Germania iul. -dec. 2020), Portugalia ian. -iun.

Relatia dintre Angela Merkel si Ursula von der Layen, cele doua nemtoaice de la carma Europei

De la 1 iulie 2020, odata cu preluarea presedintiei rotative a Consiliului European de catre Germania, Uniunea Europeana va fi condusa de doua femei germane: cancelarul Angela Merkel si Ursula von der Leyen. Cele doua au o indelungata istorie comuna intr-un acelasi partid, dar relatii istorice foarte diferite cu Europa. impreuna pot transforma Europa, relateaza Der Spiegel.

Angela Merkel a aparut pentru prima data in public cu o masca de protectie dupa ce a fost acuzata de ipocrizie

Cancelarul german Angela Merkel a aparut vineri pentru prima oara in public purtand o masca de protectie dupa ce in cursul saptamanii a respins acuzatiile de ipocrizie legate de faptul ca nu ar purta una, relateaza Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )