Libnet.ro
UNICEF

17:30

Angela Merkel a castigat, cu 33% din voturi, al patrulea mandat de cancelar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Angela Merkel a castigat, cu 33% din voturi, al patrulea mandat de cancelar

ACTUALIZARE 10:32 Rezultatele definitive ale alegerilor parlamentare din Germania Conservatorii lui Angela Merkel - care a obtinut al patrulea mandat de cancelar - au obtinut o victorie mult mai redusa decat se astepta, in urma alegerilor legislative nationale de ieri, marcate de o ascensiune a dreptei nationaliste, potrivit AFP care prezinta rezultatele definitive. *ACTUALIZARE 07:21 Merkel: Este o provocare extraordinara ------- Conservatorii din CDU/CSU, Uniunea Crestin-Democrata, partidul condus de cancelarul Angela Merkel, si-au asigurat un al patrulea mandat consecutiv in fruntea Guvernului de la Berlin, in urma alegerilor legislative desfasurate ieri in Germania, castigand alegerile cu 32,5% din voturi, indica exit-pollurile, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Angela Merkel a castigat, cu 33% din voturi, al patrulea mandat de cancelar

ACTUALIZARE 10:32 Rezultatele definitive ale alegerilor parlamentare din Germania Conservatorii lui Angela Merkel - care a obtinut al patrulea mandat de cancelar - au obtinut o victorie mult mai redusa decat se astepta, in urma alegerilor legislative nationale de ieri, marcate de o ascensiune a dreptei nationaliste, potrivit AFP care prezinta rezultatele definitive. *ACTUALIZARE 07:21 Merkel: Este o provocare extraordinara ------- Conservatorii din CDU/CSU, Uniunea Crestin-Democrata, partidul condus de cancelarul Angela Merkel, si-au asigurat un al patrulea mandat consecutiv in fruntea Guvernului de la Berlin, in urma alegerilor legislative desfasurate ieri in Germania, castigand alegerile cu 32,5% din voturi, indica exit-pollurile, transmite Reuters.

Alegeri parlamentare in Germania. Angela Merkel se indreapta spre al patrulea mandat de cancelar

Peste 61 de milioane de germani sunt asteptati astazi la urne sa isi aleaga parlamentarii, intr-un scrutin care i-ar putea aduce Angelei Merkel inca un mandat de cancelar. Urnele de vot se.

Cancelarul Angela Merkel se indreapta spre un nou mandat, potrivit sondajelor. Ce planuri politice are pentru viitor

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, se indreapta spre al patrulea mandat de cancelar al Germaniei, chiar daca formatiunea sa, Uniunea Crestin-Democrata CDU, centru-dreapta).

Angela Merkel a castigat, cu 32,5% din voturi, al patrulea mandat de cancelar

Conservatorii din CDU/CSU, Uniunea Crestin-Democrata, partidul condus de cancelarul Angela Merkel, si-au asigurat un al patrulea mandat consecutiv in fruntea Guvernului de la Berlin, in urma alegerilor legislative desfasurate ieri in Germania, castigand alegerile cu 32,5% din voturi, indica exit-pollurile, transmite Reuters.

Angela Merkel a castigat alegerile cu 32,5% din voturi

ACTUALIZARE 19:03 Agela Merkel a castigat alegerile cu 32,5%, potrivit primelor exit poll-uri. Pe locul al doilea se pozitioneaza Martin Schulz cu 20% din voturi. *ACTUALIZARE 18:42 Prezenta la vot, in scadere cu 0,3%, fata de 2013 *ACTUALIZARE 17:16 Prezenta la vot, usor mai scazuta fata de scrutinul din 2013 *ACTUALIZARE 16:01 Angela Merkel a votat la o sectie din Berlin *ACTUALIZARE 13:53 Martin Schulz: Cred ca si astazi, in ziua alegerilor, sunt oameni care inca se mai gandesc cui sa ii dea votul *ACTUALIZARE 13:41 Presedintele Germaniei: Daca nu votati, vor decide altii in locul vostru *ACTUALIZARE 10:05 Birourile de vot pentru alegerile legislative din Germania s-au deschis ----- Alegerile federale germane din acest an au loc astazi pentru alegerea membrilor celui de-al nouasprezecelea Bundestag.

Alegerile din Germania. Angela Merkel si Martin Schulz isi incheie campania in fiefurile lor electorale

Cancelarul federal german, Angela Merkel, care vizeaza obtinerea unui nou mandat in fruntea Executivului de la Berlin, si rivalul ei democrat, Martin Schulz, isi incheie in fiefurile lor campania electorala, marcata pe ultima suta de metri de o ascensiune a dreptei nationaliste.

Alegeri Germania. Angela Merkel si alti politicieni germani au primit scrisori de amenintare ce contineau o pudra alba

Cinci personalitati politice au primit joi scrisori de amenintare ce contineau o pudra alba, prezentata ca fiind antrax si lame de ras, a anuntat politia berlineza cu trei zile inaintea alegerilor legislative din Germania. Una a fost expediata si la locuinta cancelarului Angela Merkel, relateaza AFP.

Mesajul presedintelui SUA, Donald Trump, pentru cancelarul Angela Merkel cu ocazia alegerilor din Germania

Presedintele american Donald Trump a sunat-o vineri pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei, pentru a-I transmite acesteia un mesaj cu ocazia alegerilor parlamentare de duminica, relateaza DPA.

Rezultate finale in alegerile din Germania: Merkel, al patrulea mandat de cancelar (FOTO)

Au fost facute publice rezultatele finale ale alegerilor legislative din Germania de duminica. Angela Merkel a castigat un al patrulea mandat de cancelar, dar conservatorii au pierdut procente importante fata.

ALEGERI GERMANIA. Angela Merkel, favorita la al patrulea mandat de cancelar

Birourile de votare s-au deschis duminica dimineata in cadrul alegerilor legislative din Germania, la capatul carora Angela Merkel ar putea obtine cel de-al patrulea mandat de cancelar,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )