Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegerile din Germania. Angela Merkel si Martin Schulz isi incheie campania in fiefurile lor electorale

Adevărul Adevărul,
Alegerile din Germania. Angela Merkel si Martin Schulz isi incheie campania in fiefurile lor electorale

Cancelarul federal german, Angela Merkel, care vizeaza obtinerea unui nou mandat in fruntea Executivului de la Berlin, si rivalul ei democrat, Martin Schulz, isi incheie in fiefurile lor campania electorala, marcata pe ultima suta de metri de o ascensiune a dreptei nationaliste. continuă pe Adevărul

Petre M. Iancu: Mai sunt cateva zile pana la alegerile din Germania |ANALIZA DW

Daca nu apar modificari dramatice in preferintele electoratului german, Angela Merkel va castiga detasat alegerile de la 24 septembrie, explica o analiza publicata germane. Dar cu cine oare va guverna? Si cum? Si ce va insemna AfD? .

Alegeri Germania. Angela Merkel si alti politicieni germani au primit scrisori de amenintare ce contineau o pudra alba

Cinci personalitati politice au primit joi scrisori de amenintare ce contineau o pudra alba, prezentata ca fiind antrax si lame de ras, a anuntat politia berlineza cu trei zile inaintea alegerilor legislative din Germania. Una a fost expediata si la locuinta cancelarului Angela Merkel, relateaza AFP.

Tot ce trebuie sa stii despre alegerile din Germania

Componenta viitorului Bundestag va fi decisa duminica, 24 septembrie. Scrutinul este organizat din patru in patru ani, daca legislativul nu se autodizolva, si are loc duminica sau intr-o zi de sarbatoare.

DW: Tot ce trebuie sa stii despre alegerile din Germania

Componenta viitorului Bundestag va fi decisa duminica, 24 septembrie. Scrutinul este organizat din patru in patru ani, daca legislativul nu se autodizolva, si are loc duminica sau intr-o zi de sarbatoare.

Alegerile din Germania. Donald Trump a sunat-o pe Angela Merkel pentru a-i ura Germaniei alegeri incununate de succes

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a sunat-o vineri pe Angela Merkel, actualul cancelar federal german, pentru a-i ura Germaniei succes la alegerile federale legislative ce vor avea loc duminica, relateaza DPA.

Secretul longevitatii politice a cancelarului Angela Merkel, dezvaluit. Cine este umbra sefei Executivului german

Dupa 12 ani in care a condus Germania, Angela Merkel, considerata cea mai puternica femeie din Europa, se pregateste pentru preluarea celui de-al patrulea mandat, daca nemtii vor vota, duminica, in favoarea sa, scrie The Telegraph.

Angela Merkel, aproape de al patrulea mandat. Portretul Doamnei de Fier a Europei

Doamna de Fier a Europei este apropae de al patrulea mandat. Angela Merkel are un avans considerabil in sondaje in fata rivalului Martin Schulz, fost presedinte al Parlamentului.

Alegerile parlamentare din Germania. Pericolul intrarii nationalistilor, care urca in sondaje, in Bundestag

Marea problema a alegerilor parlamentare de duminica, din Germania, nu este cine va fi, sau cine va ramane cancelar. Dupa toate probabililtatile, Angela Merkel va obtine al patrulea mandat de sefa a guvernului german. Problema este ca partidul nationalist, Alternativa pentru Germania AfD), va reusi intrarea in Parlament, pe care a ratat-o la alegerile din 2013. Acest partid, ale carui parole amintesc de nazism, a urcat semnificativ in sondaje, catarandu-se pe o singura tema: refugiatii din Germania si teama unei parti a populatiei de invazia lor.

Austeritatea si euro-coeziunea ca mize la alegerile de duminica din Germania

Duminica au loc alegeri generale in Germania. Cineva ar spune alegeri fara istoric, odata ce sondajele arata rezultate ce mentin stabilitatea postului Cancelarului Angela Merkel, dar si, cel mai probabil, pe cea a Ministrului Finantelor, cel mai important ministru in Germania.

Mesajul presedintelui SUA, Donald Trump, pentru cancelarul Angela Merkel cu ocazia alegerilor din Germania

Presedintele american Donald Trump a sunat-o vineri pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei, pentru a-I transmite acesteia un mesaj cu ocazia alegerilor parlamentare de duminica, relateaza DPA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )